IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Uusi viikko, uudet kujeet]Maanantai 05.03.2007 15:29

-

Voi perkeles ku tääl on kylmä. Tosiaan pistää miettimään, et miks just mä istun tääl jumalanseläntakananurkassajossaonkylmää hytisemässä.. Tää on kiva työpaikka, mut työolosuhteissa ois parantamisen varaa.

Olin oikein positiivisesti yllättynyt siitä, ettei mitään paskaa läppää ollut odottamassa kun loggauduin galleriaan : o Viikonloppu teki tehtävänsä. Oli oikeesti tosi rentouttavat kaks päivää. Ehtisin käymään jopa moikkaamassa isää pitkästä aikaa. Nii joo ja ei mus sit ollukkaa niin paljon munaa et olisin laittan kännykän päält koko viikonlopuks, mut ei se mitään, oli ihan kiva jutella pitkästä aikaa rossun kanssa. Niin ja sit tuli pidettyy yhteyttä äitiinki.. Moon niin perhetyttö : )

Mul iski iha jäätävä paniikki tosa sunnuntai-aamuyöstä, ku Villeä ei näkyny eikä kuulunu vaiks se oli luvannu tulla yöksi mun luo. Kauhees paniikis onnistuin tietty kuvittelemaan kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) onnettomuudet mitä sil OIS VOINU tapahtua.. Paniikissa siinä sitten soittelin puol viiden aikaan aamuyöstä et MISÄ SÄ OIKEEN OOT, MÄ OLIN NIIN HUOLISSANI!!!??? Ja kauhein onnettomuus, mitä oli tapahtunut, oli se et kaverien kanssa oli venyny yö pitkälle. Ihanaa että oon hermoheikko <2

-

Njooh - päk tu te vörk.

-

Nurkassa hytisten,
xxx [maanikko]

-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.