IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Jippii ja NotSouJippii]Keskiviikko 21.03.2007 17:42

-

Hommat etenee: tänään postitin päättötyösuunnitelman opettajalleni. Sain sen eilen kirjoitettua ja hyväksytettyä työpaikkaohjaajallani, joka vastaa päättötyöni kulusta. Eli jippii. Ehkä jopa valmistun.. Siis EHKÄ, ei voi tietää, mitä vielä ennen kevättä tapahtuu. Varsinkin ku mulla on vieläkin se yks CD-kansikurssi (<- hyvin oikeaoppeisaa suomea) rästissä. Ketuttaa iha perkeleesti, ku tajusin, et olen tehnyt _hieman_ turhaa työtä, mä olin tehnyt ne kannet ja bookletin jo valmiiks, ja vieny tulostettavaks Multiprinttiin, ja iha hienot tulosteet tuliki, tai no ainaski hienommat ku koulun tulostimella. Mutta tän kaiken pointti on siinä, että en palauttanut töitä ku mulla oli se promokirje kirjoittamatta. Ja siitä saan kyllä pitkälti syyttää van itseäni, koulus ja yksityiselämän puolel on pitäny tän viimesen vuoden niin kiirettä, ettei vaan tullu istuttua alas kirjoittamaan. Ja nyt mulle ei läppärivarkauden jälkeen jäänyt käteen muuta kun ne tulosteet, jotka olin änkenyt cd:n kuoriin. Eli kaikki sähköinen, PDF ja InDesign pohjat yms. prujut on mun läppärillä teillä tietämättömillä.

Eli se olis vielä työssäoppimisen jälkeen tehtävä, se kurssi kokonaisuudessaan, aloittaa täysin alusta.. : p Ja sitten pitäisi kirjoittaa vielä raportti tuohon päättötyöhön. Mutta onneksi valmistumisen jälkeen helpottaa, on työpaikka jo valmiina, tuttu sellainen, ei tarvitse jännittää ku 4.6. sinne suuntaa : )

Hain yhtä yksityisen puolen työpaikkaa, tukiopen virkaa matikassa ja englannissa yhdelle tytölle. Pääsin haastatteluun ja kaikkea, mutta äsken soitettiin etten saanut paikkaa. No, kyse olisikin ollut enemmän uudesta kokemuksesta ku mistää varsinaisesta rahasammosta tms. Ois vaan ollu aika kiinnostavaa, nuorempana itseasiassa haaveilinkin opettajan urasta, eli pidän kyllä opettamisesta : ) Mutta vaikka olikin harmi, etten kyseistä paikkaa saanut, niin ei haittaa, sillä kokemus oli kokonaisuudessaan todella myönteinen. Haastattelija oli mukava ja rento, sain hyvää palautetta todistuksistani sekä pääsin harjoittelemaan työhaastattelutilannetta. : )

Ville tulee hakemaan mut töistä, tunnen oloni hemmotelluksi. Kotona kaikki on aika hyvin, vaikka äiti ja Hanna ovatkin molemmat kipeitä. Silti en, hassua kyllä, ole vielä saanut kevätflunssaa, vaikka eilen illalla olikin tosi kuumeinen olo : o

-

Eli ei jotain huonoa ettei jotain hyvääkin..

-

Aika onnellisena maailmaa tihrustaen,
xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.