IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

12.1.09 Leirielamaa:)Maanantai 12.01.2009 04:44

Olin nelja paivaa retkeilemassa kuuden aussin kanssa! Oli tosi huippureissu! Torstai aamuna matka alkoi mun parturiin menolla (taas tuli lyhyt letti). Sen jalkeen lahdettiin ostamaan retkitavaraoita kuten: grilli, tuoleja, retkikatos jne... Rahaa meni aika reippaasti mutta halvemmalla paastiin reilusti jos vertaa etta suomes olis tehty samas ostokset.

Matka alkoi sateisissa tunnelmissa. Ajomatkaa rannikolle oli noin 300km ja oltiin lahella sen nimista paikkaa kuin Ulladulla. Ajettiin pari kilsaa perilla pienta metsatieta. Pysytettiin teltta ihan lahelle rantaa ja voi elama ku oli kaunis paikka.. rantakallioita, aaltoja ja pehmeaa hiekkaa.

Nelja paivaa meni hurahtaen grillailtes, korttia pelaten, juoden ja myos vahan kaveltiin ympari kallioita jne.! Yot oli ihania ku oli taysikuu ja laitettiin nuotio myos rannalle! Pelattiin totuutta ja tehtavaa ja kaikkia muita ihania teini leikkeja:)

Koin varmaan elamani romanttisimman hetken kun Nelly talutti mut taydenkuun valossa rantaan; piirsi hiekkaan sydamen ja meidan nimet. Sitten kaveltiin kasikadessa kallioille ja suudeltiin... huoh.. voiko enaa ihanampaa olla:) Suoraan kuin jostain imelasta leffasta:)

Aurinko paistoi kaikkina muina paivina paitsi tulo paivana. Meilla oli pari telttaa. Me saatiin nukkua kahdestaan pienessa teltassa joka oli kaiken lisaksi vaaleanpunainen:D Ma nauroin etta tama tilanne on kuin jostain brokeback mountain leffasta.

Ma en haluais enaa palata suomeen... ei oo yhtaan koti-ikava...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.