IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

7.1.09 Juhlintaa ja pohdintaaKeskiviikko 07.01.2009 06:56

Pitaa valilla paivittaa tapahtumia ettei kaikki paasee livahtamaan mielesta pois.. Kaveri suomesta tuli mun luo kahdeksi viikoksi ja punkattiin bondille yhen kaveri pariskunnan nurkissa:) saastin nain vahan rahaa:) Minna lahti kaymaan yksin melbournessa ja oli kuulemma tosi kiva kaupunki. Itse Meen melbourneen varmaan helmikuun puolessa valissa.

Minnan kanssa vietettiin aika rauhallista elamaa.. kaveltiiin kaupungilla ja rannoilla.. Minna halusi rapsia kuvia ja ostella kenkia:D Uusivuosi oli mahtava! Paastiin kattoon ilotulitukset armeijan tukikohdan katolta!! Ihan aitiopaikka joka suuntaan!! Oli ihan uskomatonta. Sen jalkeen suunnattiin baariin ja bailattiiin puoli 7 astiin aamulla:) Tosi kiva ettei baarit mee kiinni taalla aikasin:)

Isa sai tosiaan tietaa aitin kautta etta oon homo ja naki myos kuvan mun aussipoikaystavasta ja hmm.. ei oo sen jalkeen kuulemma puhunu kotona halaistua sanaa kenellekaan.. ei taida ihan heti hyvaksya mun homoutta mutta ainakin nyt tietaa... Isalla on nyt aikaa sulatella asiaa ku ma oon taalla toisella puolella maapalloa...

Talla viikolla ryypattiin aussien kanssa kallioilla ja viettiin tosi hauskat kaks paivaa! Huomenna lahetaan telttaileen rannikolle porukalla ja voi olla tiedossa aika hauska reissu ku toi porukka on ihan paaton:D Ja englannin kieli karttuu ku oon ainut ulkomaalainen porukas:)

Pelottaa jo nyt vain paluu suomeen jos oon edelleen yhdessa nellyn kanssa ja rakastunu niin voi perkeles... mut kai mun pitaa murehtia sita myohemmin.. Nautin nyt siita mita elamalla on tarjottavana taalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.