IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

Itarannikkoa osa IIMaanantai 23.02.2009 14:41

Paloin myos Cairnssissa aika kivasti! Eihan sita nyt suomipoika tajunnu laittaa sateella aurinkorasvaa ja sitten ku olin koko paivan tallannu ympari kaupunkia ja vaikka oli pilvista niin iho oli ku keitetylla ravulla!! Siina sita muutama paiva meni karvistellen:) No virheista oppii;)

Paatin lahtea kolmeksi paivaa Mission beachille, joka oli parin tunnin paassa etelaan pain. Niina oli matkustanu sinne jo muutama paiva ennemmin.. No siellahan tuli vetta kun esterin perseesta koko ajan.. Tiet etelaan oli poikki enka meinannut paasta jatkaan matkaa niin mitenkaan!! Me istuttiin mutuama paiva vaan hostellis ja juotiin halpaa guunia:) Lopulta ne sano etta bussilla saattaa paasta takas Cairnssiin mutta etelaan pain ei paase.. Mun alkuperanenhan suunnitelma oli menna bussilla alaspain ja kiertaa rannikkoa...

No siina tuli sitten kiire tilata lentolippuja brisbainiin ja onneks loysin halvalla. Sitten viela jannittaa etta paaseko se bussi tulvien lapi cairnssiin ku moni oli jo monta paivaa yrittany pois mission beachilta ja aina oli peruuntunut ku autot ei paase lapi.. No mina onneksi paasin matkaan!!

Cairnssiin paastessa tuli sitten uusi haaste matkaan.. Olin iltapaivan aikoihin kaupungissa takaisin ja lento oli lahdossa kuudelta aamulla brisbainiin! No sitten tulee ilmotuksia etta kunnon myrsky on saapumassa aamusta, eika tiedeta etta paaseeko mitkaan lennot matkaan!! Ma olin siina vaiheessa niin kyrpa ottassa etta huh!! No lahdin lentokentalle nukkumaan yotani ku aattelin saastaa hostelliyossa. Ja toivoa samalla parasta etta lennot lahtee!!

Aamu minun onnekseni alkoi aurinkoisena ja lennot paasi lahteen!! Myrsky alkoi vasta iltapaivalla! Siella alkoi kunnon tulvat ja kaduilla alkoi olla jo krokotiielja ja yhen pikkupojan ne ainaki sai syotya.. Eli sellasta...

jatkuuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.