IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 03:52

Saavuin Brisbainiin aamusta ja olin vahan pihalla etta mitas sitte vois tehda... Tormasin tuttuun suomalaiseen Jasminiin johon olin tutustunu Cairnssissa ja lahdimme yhdessa etsimaan hostellia. Loysimme pienen etsimisen jalkeen ihan ookoon paikan missa oli helvetisti mita ihmeellisimpia saantoja mutta yhden yon sita nukkuu vaikka puistossa... Kunhan ei oo bed bugsit kiusaamas:D

Kierreltiin brisbainia koko paiva ja seuraavana paivan jotenkin kyllastyin kaupunkiin. Vaikka olisinkin ollut varmasti tosi hieno paikka mutta jotenkin rahat alkoi kaymaan vahiin ja en jaksanu lahtea kattoon ees yoelamaa..

lahdin sitten seuraavana paivana Byron bayhin, joka oli parin tunnin ajomatkan paassa Brisbainista. AIVAN IHANA PAIKKA!! Sellainen pieni hippi kyla jossa porukka oli niin rennosti ku vain voi olla! Hiekkaranta oli aivan ihana ja hiekka "vihelsi" kun siina kaveli. Hostelli oli vahan kallis 30 dollirii yo mutta oli kylla paras hostelli mita olin siihen asti nahnyt.

Yhden paivan otin aurinkoa rannalla ja lilluin meressa! Vesi oli ihan kirkasta ja tooosiii lamminta! Sain sellaisen syva rusketuksen etta huh:) Illat vietin hostellin baarissa pelaillen esim kalja bingoa ja tutustuen uusiin ihmisiin! Tata paikkaa voin suositella kaikille jotka menevat ausseihin! Ei kannata jattaa valiin!

Sitten tuli Nellya niin kova ikava, etta oli pakko paasta lahteen melbourneen. Niinpa varasin lennot sinne ja soitin Nellylle etta tulossa ollaan:) Samalla suomalaistytot soitti etta lahtevat melbourneen bussilla joten polkumme tulisivat taas kohtaamaan:)

Neljan viikon matkani kutistui siis vahan yli pariin viikkoon mutta sydamen kaipaukselle ei kai voi mitaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.