IRC-Galleria

[pörris]

[pörris]

Pörrö

11.2.09 Matkustelua itarnnikollaKeskiviikko 11.02.2009 06:49

Pitkasta aikaa pitaa vahan paivitella kuulumisia..

Eli lahdin matkustelemaan Tammikuun lopussa ja lensin Cairnssiin! Aivan ihana pieni kaupunki, jossa oli todella kuuma ja trooppinen ilmasto.. Ei ihan valkosen miehen paikka:) Saavuin sunnuntai iltana halpaan hostelliin ja yllatys yllatys luottokortti ei toiminu. Olin siis ihan uudessa paikassa, ilta ja rahaton. Oli vahan vittumainen olo, etta pihallako tassa nyt joutuu nukkumaan! Tormasin vahingossa suomalaiseen tyttoon Niinaan, joka lainasi minulle rahaa! Ei voinu enaa parempi tuuri olla!

Maanantaina kiertelin sitten cainssia pienessa sateessa.. eika tullu mieleen sateella laittaa aurinko rasvaa, joten illalla kun paasin hostellille mun iho oli mahtavasti kartsanny ja naytin lahinna keitetylta ravulta! No ei ku alue veraa vahan iholle ja nukkumaan:D

Kavin myos snorklaamassa Suurella valliriutalla!! Aivan uskomatonta! Ihan kuin olisi uinu isossa akvaariossa! Nain varikkaita kaloja, kilpikonnia ja jelly fisheja.. Ihan kuin olisin nahnyt mahtavaa unta! Nain myos sademetsan Kurandassa ja todella isoja perhosia ja kaikkee niin mahtavaa etta ma en voinu uskoa etta olin jossain niin mahtavassa paikassa enka kylmassa suomessa.

jatkuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.