IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 20:31

jee laajakaista pelittää

lähdetään..Torstai 14.08.2008 01:51

Kentsun kans pailaaaaa perjantaina, joten


KOIRANHOITAJAA HAETAAN TAAS!!

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaKeskiviikko 13.08.2008 22:58

Ostakaa mulle..
telkkari
pyykinpesukone
imuri
mikro
moottoripyörä
kaikkia muitakin on, mut noi ekaks
JA JOKU VEHJE, ET PÄÄSEN KÄMPILTÄKIN NETTIIN!

kiitos <3

oon kuningasSunnuntai 10.08.2008 18:18

Perjantaina Jarkan pailut, tytöt ja trampoliini

Lauantaina Cabaret ja Alma
"JUMALAUTA POJAT, kattokaa näitä naisia, miten ne liikkuu.. Ootte aivan varmasti jotain tanssityttöjä!!"
Juuuuuuuu(!!!!), se paistaa läpi erityisesti tossa vaiheessa iltaa. :,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DD

Ja sitten vielä O_o "Miten Marilla on ollu rahaa tohon Ventoon? Se on kuitenki joku 8000€ auto." SEPÄ SE!!!!!!!! Oon hämmentynyt.

HUOMENNA VÄISKI JA IHANAT UUDET YKKÖSET! <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33333

Ja tiistaina pitkästä aikaa oikeesti tanssiin. ON KIVAA!

MITIVT!!?Keskiviikko 06.08.2008 16:45

Aamulla, kun lähin koirapuistosta, niin vastaan tuli joku nainen AIKA HYVISSÄ jo valmiiks ja Alkon kassi kädessä (samanlaisia, _vähän_ viinaanmeneviä kamuja täällä riittää kyllä vaikka kuinka -.-). Siinä se hetken ihasteli Kissee ja Ricoo ja yhtäkkiä alko hulluna avautumaan.. pyysi mm. mua katsomaan aina, kun lenkitän koiria, että onko sen 9-vuotias tyttö niiden oman koiran kanssa ulkona ja jos on, niin voisinko mä katsoa, että se neiti pärjää tän reilusti itseään isomman eläimen kanssa. Anteeks vaan, mutta mun käsittäkseni tää homma kuuluu sille äidille!?! No se siitä.

Pari hommaa vielä valmiiks ja sit on viimeinen kesätyöpäivä pulkassa ja lähden ajelemaan Helsingistä kohti Urjalaa. Tääl oli ihan jees asustella, vaikkei hirveesti ollu varaa missään muualla pyöriä, ku tääl iskän kämpillä. Tänään iltapäivällä kuorma-autotunnille ja sit ehkä Alman kans hengaa johki. Kentsu tulee huomenna värjäämään mun tukan jeejeeeee. Muutama päivä aikaa purkaa loput muuttolaatikot ja pistää kämppä kunnolla kondikseen. Lauantaina kuitenkin ehkä pakko käydä Tampereella juhlimassa, että sitten maanantaina jaksaa taas iloisesti opiskella. <3<33<4<<5<
Mun koneesta hajos kovalevy. Se ei sano enää mihinkään mitään, eli en saa sieltä enää mitään pihalle. Kaikki kesän työhommat ja joku parisentuhatta kuvaa on siellä. Voin kertoa, että tää syö ehkä vielä enemmän, ku ne provinssin liput jotka missasin. Ja se on jo aika hyvin!!

ei muuta moi

tästä oon ylpeä!!!!Maanantai 04.08.2008 20:17

http://www.motot.net/galleria/showphoto.php/photo/326817

:::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))
Vkloppu oli kohtuullisen kiireinen! Perjantaina heti, kun pääsin Urjalaan alkoi kamojen roudaaminen ja sitä jatkui sitten myöhään iltaan. Neitien kanssa siinä sivussa maisteltiin ilolientä ja jossain vaiheessa saatiin kuningasajatus.. lähdettiin paikalliseen vaahtobileisiin, lolololo. Siellä humpattiin pilkkuun asti ja lähdettiin kämpille pesemään vaatteita ja SAUNOMAAN. Aamulla (tai joskus päivällä) kun pahin rapeli oli ohi, otettiin suunnaksi Tokmanni, josta sitten tarttui mukaan _riittävästi_ roinaa. Samalla reissulla hukkasin TAAS puhelimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Se kuitenkin löytyi tänään jostain hiekkatieltä, missä en ole koko viikonloppuna edes käynyt(?) Osaako joku kertoa, miten helvetissä se oli sinne joutunut?!?!) Päivä meni kuitenkin taas muuttolaatikoiden kimpussa ja takapihan aitaa kasatessa, samalla porukalla ja samoilla eväillä, kuin edellisiltana. =============) Puolenyön aikaan lähdettiin liikkeelle, tällä kertaa suuntana Toijala. Paikanpäällä Urjalan kultakurkut innostuivat karaokesta ja ilta menikin melkein kokonaan sen parissa. :::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Kolmen jälkeen lähdettiin vielä käymään ABC:lla. Tytöt ottivat siellä sitten asiakseen huolehtia, että saan aamupalaa, kun herään.. "salaattipöydästä" mukaan tarttuikin sitten kananmunia, iso lasillinen muroja, jugurttia ja vaikka mitä. Kiitos näistä! :>

ps. Kiitos myös sille, joka ajoi viime yönä Hämeenlinnasta Helsinkiin Venton takapuskurissa kiinni, pitkät päällä, eikä voinut mennä ohi, vaikka LATUA oli vapaana. Kovasti näytti repivän hermoa, etten mennyt siinä edessä sataaviittäsataakolmeetuhatta, (keskellä yötä vesisateessa::::::::::))))) vaan ajelin hissukseen. <<<<<<<3<3<33<3<3<3<3<3<3<

Hihi, keskiviikkona C-tunnille Urjalaan ja saan kai torstain ja perjantain vapaaks, ehkäpäehkäpä en tiedä. Maanantaina sitten pitkä odotus päättyy ja Väiski kutsuu. ========). 15.9. terveystiedon kirjoitukset - oon paniikizzzz!

HUBZ!!Tiistai 29.07.2008 01:18

Eilen kävi kepulisti. Amanda oli jo mennyt nukkumaan, mutta yhtäkkiä sille tuli "ihan hirveä nälkä". Lähdettiin siitä sitten keittiöö kohti ja pistin merkille Aman tavallista takkuisemman pään. Ei siinä mitään, mentiin tekeen vähän hapankorppua pikkuneidille ja tää kävi sillä aikaa vessassa. Kun se tuli takas ja istu ruokapöytään, niin yhtäkkiä sillä olikin oikeella puolella päätä ihana POLKKATUKKA. Asiaa siinä selvitettiin ja kävi ilmi, että tyttö oli vähän syönyt sängyssä purkkaa, joka oli päätynyt tukkaan kiinni. Neiti ei myöskään ollut voinut jostain syystä mainita asiasta, vaan päätti olla omatoiminen ja leikata sen itse pois. :::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kun käytiin kattomassa peilistä, niin kaveri totes vain, että "mä oonkin aina halunnu, että mun tukka leikataan". OK no nyt on sitten toisella puolella päätä kesätukka. Hieno homma!

Tänään kävin allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja kämppä vapautuu ens perjantaina jihuu.
Kävin myös leikkautamassa Ricon ja Amandakin otti osaa tähän: "Voi Rico parkaa, sillä oli kuitenkin ihan kivat kivespussit :(((((((((((((((((((((."

Huomenna Tampereelle jokski aikaa pörrään, kivaisaa.
Joku ajo äsken jollain hullulla himokaaralla meidän pihaan. Menin ovelle, niin joku äijä sieltä huuteli, et "onks äitees kotona?" OSAAKO JOKU SELITTÄÄ!?!?!?