IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

MetallicaMaanantai 16.07.2007 23:01

Sick of the studio '07

Eilen jyrättiin Helsingin olympiastadionilla kaikki kesän festarit mennen tullen! Ne jotka ei ollu paikalla nii jäi kyllä hiton paljosta paitsi. Populaa oli paikalla se 45 000 ja meisinki oli sen mukasta. Metallica tollee livenä oli kyl sairaan mielettömän uskomatonta kuultavaa ja nähtävää. Parasta!

"Kaveri on harjotellu tota." :D

KalajokiKeskiviikko 11.07.2007 01:55

Oltiin vkloppuna siis Kalajoella. Vaan yks pyörä lahos matkalle, mut se nyt olikin arvattavissa, kun sattuu olee väärän merkkinen. Rannalle asti en ainakaan ite missään vaiheessa päässy, mut kuulemma ne hiekkasärkät sielläkin hienot on. Käteen jäi armoton väsymys ja selkäsärky, vaikka puhelin ei takasin päin tullessa ollutkaan enää painolastina, se kun pääsi perjantai-iltana ikävästi siinä rymyämisen lomassa katoamaan. Ihmiset oli aika helmiä, mut ois saanu pitää suunsa kiinni. :) Kiikuttii Alman kans aidalla ja sen housut repes.

"Sua sattuu 18 kertaa enemmän, ku kaikki muu, jos laitan sut tonne roskikseen. Mennään ulos kattoon kuka on kuka!"

Yyterin Juhannus Sunnuntai 24.06.2007 22:17

Melkoisen kiva jussi oli. Ihmiset oli hyviä ja niitä todellakin oli riittävästi, mutta ehdottomasti parhaita oli ne, jotka kulki pelipaidat päällä. Keittoiltiin omassa mökissä (YSISSÄ SIIS) ja rannalla (joka oli muuten aivan sairaan hieno!!)
Heti ekana päivänä onnistuttiin kaatumaan pelastusveneellä. Ja samana päivänä murtu yheltä mökkiläiseltä häntäluu. Seuraavana päivänä samainen henkilö mursi nilkkansa ja aamulla mentiinkin taksilla Porin poliklinikalle, josta tätä vietiin jo ambulanssilla ja TAYS:iin, kun oli niin paha murtuma. Nelistään sitten mentiin takasin Yyteriin rantaileen.
Ehkä puolet tavaroista hävis reissun aikana (luultavasti naapurimökkiin, ne kun kävi lainailemassa kaikkee aika tiuhaan tahtiin).
Kaikesta huolimatta helmee oli!! :)

"perustilanne"
- Vanhemmat »