IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

WATERITSunnuntai 21.10.2007 22:35

hulluutta ja humalaa! :--D

minju#blogcomments

näinkin voi käydäPerjantai 05.10.2007 01:11

herra näätämö sanoo (22:07):
NO ARVAA MITÄ TAPAHTU KUN OLIN VESSASSA
herra näätämö sanoo (22:07):
DDDDDDDDDDDDDDddd
herra näätämö sanoo (22:07):
ei jumalauta
mari sanoo (22:07):
kerro
herra näätämö sanoo (22:07):
mun välikalsarit repes lähti toinen lahje irti DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
herra näätämö sanoo (22:07):
nyt mulla on 1 ja ½ välikalsaria ja 1 lahje DDDDDDDDDDDDDDDDDDD


kiitos tästä minja : DD

MAB4Keskiviikko 15.08.2007 02:21

peittomyyrä sanoo (23:07):
-.-
peittomyyrä sanoo (23:07):
päästäänkö me tästä läpi


no en menis kyl lyömää vetoo sen puolesta :s

AnkkarockTiistai 07.08.2007 00:23

Oli tosi jees, paitsi et missattiin töitten takia Kotiteollisuus ja Zen cafe. Apulanta oli tietty kaikista parasmahtavinkivoin, vaikka anniskelualueen Hevikaraoken kaverit kyl melkein veti paremmin. The Ark oli ehkä hirveintä koko reissussa. Sitä kuunnellessa ja katsellessa tuli kyl viistoista kertaa pahempi olo ku mitä oli aamusin herätessä. Leirintäalue pisti kyl välillä aika hiljaseks. Oikeestaa mitää syötäväks kelpaavaa ei sieltä löytyny, vessat kärys iha kuolemalle, suihkukoppeja oli kai kuus ja niistä tuli vaa jääkylmää vettä. Porukkaa oli aika pirusti ja ihmiset oli helmiä, silti keikkojen jälkeinen meisinki oli vähä laimeempaa, mitä odotettiin. Keekoiltiin vaihteeks aidalla ja Alman housut repes taas. :D

"Onks se muute ees sombrero?" :>


MetallicaMaanantai 16.07.2007 23:01

Sick of the studio '07

Eilen jyrättiin Helsingin olympiastadionilla kaikki kesän festarit mennen tullen! Ne jotka ei ollu paikalla nii jäi kyllä hiton paljosta paitsi. Populaa oli paikalla se 45 000 ja meisinki oli sen mukasta. Metallica tollee livenä oli kyl sairaan mielettömän uskomatonta kuultavaa ja nähtävää. Parasta!

"Kaveri on harjotellu tota." :D

KalajokiKeskiviikko 11.07.2007 01:55

Oltiin vkloppuna siis Kalajoella. Vaan yks pyörä lahos matkalle, mut se nyt olikin arvattavissa, kun sattuu olee väärän merkkinen. Rannalle asti en ainakaan ite missään vaiheessa päässy, mut kuulemma ne hiekkasärkät sielläkin hienot on. Käteen jäi armoton väsymys ja selkäsärky, vaikka puhelin ei takasin päin tullessa ollutkaan enää painolastina, se kun pääsi perjantai-iltana ikävästi siinä rymyämisen lomassa katoamaan. Ihmiset oli aika helmiä, mut ois saanu pitää suunsa kiinni. :) Kiikuttii Alman kans aidalla ja sen housut repes.

"Sua sattuu 18 kertaa enemmän, ku kaikki muu, jos laitan sut tonne roskikseen. Mennään ulos kattoon kuka on kuka!"

Yyterin Juhannus Sunnuntai 24.06.2007 22:17

Melkoisen kiva jussi oli. Ihmiset oli hyviä ja niitä todellakin oli riittävästi, mutta ehdottomasti parhaita oli ne, jotka kulki pelipaidat päällä. Keittoiltiin omassa mökissä (YSISSÄ SIIS) ja rannalla (joka oli muuten aivan sairaan hieno!!)
Heti ekana päivänä onnistuttiin kaatumaan pelastusveneellä. Ja samana päivänä murtu yheltä mökkiläiseltä häntäluu. Seuraavana päivänä samainen henkilö mursi nilkkansa ja aamulla mentiinkin taksilla Porin poliklinikalle, josta tätä vietiin jo ambulanssilla ja TAYS:iin, kun oli niin paha murtuma. Nelistään sitten mentiin takasin Yyteriin rantaileen.
Ehkä puolet tavaroista hävis reissun aikana (luultavasti naapurimökkiin, ne kun kävi lainailemassa kaikkee aika tiuhaan tahtiin).
Kaikesta huolimatta helmee oli!! :)

"perustilanne"
- Vanhemmat »