IRC-Galleria

Miksi AINA,Keskiviikko 22.04.2009 22:04

kun joku osa-alue elämässä alkaa luistaa paremmin, niin toinen kusee potenssiin sata?

Peeäs. Kuinkas monella teistä on tississä Mikko Alatalon nimikirjoitus?? ;););));););));););))))

omfgTorstai 16.04.2009 05:31

tarkemman pohdiskelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että olen aivan perseestä ja toisinaan ihan helvetin ilkeä ihminen. ===========))
torstai. menin kirsille maisteleen "muutaman", kun neiti kerran lupas tarjota. ilta kului rattoisasti juomapelien parissa. kuultiin myös, että paikallisessa on naisille joku yllätys (toki ajateltiin heti, että ILMASTA viinaa tarjolla), joten lähdettiin käymään siellä. yllätys olikin joku pääsiäisdrikki "ime munaa" - ei napannu, joten pistettii elämämme lonkeron varaan. rodeon jälkeen ei muistikuvia ennen aamua. :--D

perjantai. tällä kertaa kaiken pahan alku ja juuri oli ellu, joka halus bailuseuraa ja kävikin hakemassa mulle tokmannista satsin akujuomaa. alkuillasta käytiin mieheni jaanin mökillä moikkaamassa sen järvenpääkavereita (jotka btw on ihan vitun ykkösiä!) ja sen jälkeen persaukisina opiskelijoina otettiin suunnaks taas rodeo. ellu tosin meni kotiinsa tekemään hallitun sammumisen ennen sitä, joten nappasin ansun seuraneidikseni ja menin sen kanssa. illan ohjelma olikin sitten lukematon määrä kossubatteryita ja jatkot. oli tarkotus vetää samoilla silmillä aamuun ja mennä tasottavalle taikabaariin heti, kun aukeis.. :----D (N) se sit kuitenkin jäi ja lähdettiin kaikki tahoillemme vetään unta kaaliin. siinä sitten, kun heräilin, niin soittelin tilille.. saldo 3 euroa (Y).

lauantai. herättyäni lähetin äitille raha-anomuksen ja sieltä irtoskin 40 euroa (wohou!). alunperin suunnitelmissa oli lähtee alman ja matsun kanssa morjestaan tamperetta, mutta mun rahatilanne ja olo ei sitä sallinut, joten lähdin taas jaanin mökille paranteleen fiiliksiä. no se äijä heitti kehiin siinä muutaman paukun, jolloin pyörät lähtikin taas rullaamaan - ehkä vähän liiankin lujaa. ja TAAS otettiin ko. miehen ja muutaman muun kanssa nokka kohti rodeoo. oli ihan sikahauskaa sempaloida pitkästä aikaa jaanin kanssa ja aiheuttaa pahennusta. pilkun jälkeen kävelin (=völlyin) kämpille ojia myöten. aamulla tilin tarkistus ja tällä kertaa saldona 8 euroa - tein siis hyvän nousun edellisaamuun (=päivään) verrattuna (Y).

sunnuntaimaanantaitiistai. mentiin alman ja ansun kanssa kirsille grillaileen. oli tosi tosi kivaa ja ruoka oli uskomatonta. jälleen kerran kirsi tarjos ruokajuomaks vähän saarenmaata ja sit mentiin. tulin sieltä kämpille takas ehkä yhdentoista aikaan ja tarkotus oli suunnata nukkumaan. ansu kuitenkin soitti ja pyysi lähtemään niiden kanssa kaijakkaan. kuten arvata saattaa, en jäänyt kotiin sinäkään iltana. kaijakassa yhdet ja siirryttiin hellään (kaikki juomat 3 euroa, jeeeee). naurettiin siellä ihmisille ja jauhettiin paskaa. joku kuuli jonkun jutun väärin ja tuli puhetta laivasta. sitä sitten kun alettiin pohtia, niin noin varttitunnin päästä oltiin päätetty, että pilkun jälkeen käydään pakkaamassa kamat, lähdetään turkuun ja mennään ekalle risteilylle, johon ehditään. noin sadan mutkan jälkeen (mm. se, että a. pääsiäisenä ikärajat laivoille on tiukemmat, eikä mulla ja ansulla ois oikeesti ollu sinne asiaa. mutta onneks lipunmyyjätäti oli kiva! ja b. mulla ei ollu rahaa, joten käytiin kollamassa ansun ja villen säästötiliä - nyt oon sitten elämäni velkaa niille. c. piti hankkia mun koirille hoitaja.. kiitz jesselle.) silja galaxy lähti satamasta 8.15 kyydissään viis äärifiksua matkustajaa. itsellä ei tästä juurikaan muistikuvia oo, mutta kuulemma oltiin ensin häröilty ympäri laivaa ja sit menty nukkumaan. heräiltiin ja lähdettiin syömään. ite vedin puolikkaan sämpylän, joka jäikin ainooks ruoaks koko reissun aikana (N)(N)(N). kellonajoista ei oo aavistustakaan, mut chillailtiin siinä päivä ja käytiin ostoksilla (lonkeroooooooo). illalla muutama, ja kolmen aikaa alettiin nukkua. aamulla ylös ennen seiskaa, kamat kasaan ja kotiin. koko reissussa ei ollu vähääkään aivoo, mut iha hauskaa oli!

täytyy sanoa, että pääsiäinen on kuus kertaa rankempi, ku juhannus, vappu ja muut yhteensä! :
DD

nyt vetään sata vuotta unta. -->

hubzMaanantai 13.04.2009 02:18

"Mun mummolla on ainaki ihan vitunmoiset puskat!"

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.04.2009 01:59

tarvii vissiin kiskasta lärviin jokaista seisaaltaankuseksijaa tällä pallonpuoliskolla??

http://www.youtube.com/watch?v=H8shnOcVmZgMaanantai 06.04.2009 23:16

mä en tiedä miksi, mutta oon nyt niin rakastunut tohon biisiin, että morjes! <3<3<<<


e. ja kyllä.. tiedän, että se on soinut ratiossa jo hyvän aikaa ===================))


e. ja tohon.. http://www.youtube.com/watch?v=5bsXOcK9_Cw <3

(18,90)Tiistai 31.03.2009 00:58

mää haluaisin olla aina 18 :(

ostinTorstai 26.03.2009 00:28

sillon ylimääräsiä lippuja sinne sonisphereen, joista jäljellä kaksi. eli haluaako joku ostaa nyt vai iskenkö huuto.nettiii?!?!?!?!? q tarttisin rahaa nobsti.
===========================))
mari sanoo:
AINIIN HE!?!?!?!??!?!
: DDDDD VITTU

jaan! sanoo:
niin
?

mari sanoo:
osaatko kertoa MIKSI mulle tulee a. sähköpostia jostain seksipankista ja BEE(?!?!??!) mulle tuli puhelu joku päivä jostain 0700-numerosta, en ehtiny vastaamaan ja sit soitin takas niin joku pornonaikkonen oli siellä että "hei ;););););));)) tämän puhelun hinta on 69 0000 euroa. paina yksi jos haluat painaa minua" tms :DDD:DD?!?!?!
MITÄ TÄÄ TARKOITTAA?

jaan! sanoo:
::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NO EN OSAA MUTTA OISIN KYLLÄ YHTÄ HÄMMENTYNYT KUIN SINÄKIN!

mari sanoo:
NONIIN!!!!!!?!?!?
EI NIIDEN EDES KUULU NIILTÄ SEKSILINJOILTA _SOITELLA_ IHMISILLE?!??!??!
kai?? : D: D:

jaan! sanoo:
ja mulle tulee kanssa aina noita lindsey lohan reveals her beaver shaved pussy : D:DD:DDDd
no ei kuulu ei!

mari sanoo:
::::::::: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

jaan! sanoo:
tai jotain että enlarge ur magicwand!
:DDDD:DDD
joo kiitti, mutta en taida tällä kertaa
ihana kun esim toissa tsekkaa sähköpostit niin siellä komeilee ensimmäisenä teksti että WANNA LICK UR LOVERS HOT PUSSY !?
: :
ja sitten kun työkkärin tädit on aina kyttää mun olan takana että mitä teen ja se ei oo sitten hirveen kivaa esittää niitä mainoksia niille
tai mun tapauksessa on myös niitä että GOT MILK!? WANNA SHAKE UR LOVER WAND 2 EXPLOTION; WE'VE OUR NEWEST SEXTOYS IN STORE OUT NOW!
-________________-'

mari sanoo:
:::::::::::::::::::::::::::::::::: DDDDDDDDD