IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Märkä.Perjantai 28.10.2005 18:08

Puuroaamu pitkästä aikaa. Ku iskä vapautu taas tuolta armeijan harmaista. Oli kyllä ihanaa äitin limaklimppipuuron jälkeen. Hyisitä.

Töissä meni mukavasti ja rauhaisasti. Ei meijän oikeen tarvinnu mitään tehä, ku ollaan niin niitten kultatyttöjä. Vähän jotain leipii heiteltii roskii. Ja jugurttei kans. Suoritettiin hieno haastattelu, jonka aikana ei sanottu sanaakaan. Mira oli harvinaisen kätevä ja itsenäinen haastateltava.
Päästii kaks tuntii ajois kotii, ku oltii niin ihanii ja ahkerii ja kaikkee. Ja ne otti meijän numerot ylös ja soittelee sitte helmikuus kesätöistä! Ihanaa! Saatii pitää työhanskat muistoina. Voidaan sitte päästä käyttää niitä :) Paun hanskois tosin on reikä. Tai kaks.

Päästii nii ajois et kerettii hyvin mennä käymää kaupunnil. Pauliina oli iha löysä siel lankakaupas eikä oikeen löytäny mitään. Ostettiin sit vaan joku huimaavanhintanen pehmolanka. Jos siitä vaik syntyis joku pipo. Mieluiten kaks.
Ostettii mul vaaleenpunskut lämppärit, jotka on nyttenki jalas. Tuntuu oikeen ihanilta!
Käytiin ottaas passikuvii, jotka pääsee pian galtsuun, kuhan mä vaan kerkiin skannata ja tehä paulle arskalasit..

Nyt pitäis ruveta pakkailee partsaretkee varten. En kyl tiiä voinks mä, ku pitäis saaha paun tavarat ku meil on yhteinen rinkka. :P Pitää se rinkka ettii. Sen teen.

Rinkka tuli pakattuu. Yhteinen Paun kanssa. Jeejee. Lähettiin sitte kololle kauheella kiireellä ja sen kyl huomas. Kaikki maholliset tärkeet tavarat oli jääny kotii. Etupäässä partsahuivi. Iskä sai sitte kuljetella niitä siinä pitkin poikin.
Jouduttiin menemään jonkun erittäin erikoisen perheen kyytiin. Huhhuh. Saatiin koko matka kuulla juttua siitä miten se ja se hevonen laukkaa tai sitten mahamäistä. Ja ne penkit oli ku kirkonpenkit eikä koko autos ees ollu turvavöitä.. Lattia tulvi roskia. Ihanaa.

Päästiin kuitenki perille ja saatiin jopa teltta pystyyn ja kaikkee. Syötii siinä sitten iltapalaa ja lauleltiin sun muuta. Lopuksi sitten mä ja Pau alotettiin yön yli kestävä kipinärumba. Kaikki meni oikein putkeen.

Piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.