IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Väsynyt.Sunnuntai 30.10.2005 23:07

Eilen oli järkyttävän raskas leiripäivä, mut se ei kyllä todellakaan vetänyt vertoja viime yölle! Valvottiin jonnekki älymyöhään, ku valmisteltiin kakruille kivaa yöherätystä. Lopulta kakku ja kaikki oli valmista ja voitiin alottaa meijän spektaakkeli. Eli kaikki lapsoset vaan yökkärit päällä pois makuupusseistaan ja ulos. Anniina nimittäin oli "kadonnut" pissireissullaan ja meijän piti lähtee ettimään sitä pimeeseen mettään. Kaikki meni ihan täydestä ja kulki taskarit sojos pitkin mettää. Lopulta sit sanottiin, et voitais mennä sisäl vähän lämmittelee ja sit TITTIDII! siel oottiki kynttilöil ja muil krääsäl koristeltu huone ja kaiken kruunas mun ja Paun upee kummituskakku! Harmi vaan et kaikki oli niin unisii ettei kakku oikeen maistunut. Paitsi yhel läsöl, joka edusti meijän vartsaa. Se söis vaik sukkii. Oikeesti.

Aamupäivä sitten siivoiltiin (=mä ja pau istuttii pöydil ja komenneltii meijän ryhmäläisii). Tamppailtii mattoi ja muuta. Sitte vaan loppuaika leikittii ulkoo. Laitettii Nellan kaa kans ranskalaisii. Nella on ihan ylihyvä. Syötii hernekeittoo ja vanukasta. Vaik eihän mul riittäny ollenkaa ku Kunttu söi ainaki viistoist vanukast. Aiai.

Ku sitte hakuautot saapu, me mentii Paun kaa roskakatoksee piiloo ettei vaan jouduttai siihen samaan autoon millä tultii, mut tokihan joku sano et me voidaan tulla sinne.. Oli taas edessä tosi mahamäkinen kotimatka. Kuunneltiin koko matka jotai ihme ratskaa mis joku karsee pappa koitti myydä jotain renkai ja sit se vaan sano niit tuumakokoi ja puhelinnumeroi ja mun hermot ylikuumentu mut ei ihan palanu.
Kololla järkättii telttoi ja lisääntynei trangioi ja päästii sit jopa joskus kotii.

Kotona mä rupesin säätää jotai ihme jouluaskartelui myyjäisii varten. Niis meniki sit melkee koko ilta. Mua koitettii kyl kovasti saada ulos, mut ku ei jaksa ni ei jaksa.

Mut nyt alkaa Amazing Race!!!!

Piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.