IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Jauhoinen.Torstai 03.11.2005 23:46

Sulkku lähti tänää kesken koulupäivän pois.. Nyyh. Toivottavasti tulee huome kouluun..
Korppiurpo ei ollu tänäänKÄÄN koulus. Must tuntuu et meijän Taitaja menee ihan perseellee.. Se älypää ei ollu ees tajunnu hommata meil sijaist, mut onneks Elisa sit sattus sopivasti paikal ja tuli vähän sijaistamaan. Leikittii sitte hirsipuuta.. Ninan lauseeks tuli 'Jokinen on dorka'. Mut siis Jari tai Osku Jokistahan me tarkotettiin. Ei suinkaan Annikaa.. Joo.

Liikassa oli kivaaa! Oltiin kuntosalilla. :) En oikee käsmänny niit laittei, mut ei se menoa haitannu. Hyvin tuli lihakset kipeeks.

Tänään oli torstai. Torstai on partsapäivä. Tehtii tänää tuikkukuppei taikataikinast ja piparei. Piparei siis ihan piparitaikinast. Tuli aika.. ..erikoisii. Tuikkukupit on aivan järkyttävii. Piparit samoin. Emmille maistu silti. Ja toivottavasti Jennin mammal kans..

Äsken olin puistossa säätääs. Tehiin Paun kans niinku-tutkimust. Huomattii et kaikki sanoo ihan koko ajan niinku ku ne puhuu. Sairasta. Niinku.

Nyt on varpaat jäässä. Vois mennä saunaa jos lähtis nyt heti.. Tai sit ei. Tarttee noit ruottin sanoi viel vähän kattoo.. Menee kaikki ihan sekasin. Jottai äärest tyhmii luontosanoi pitäis opetella. Koska mä tuun muka käyttämään esim sanaa eläinten kidutus?! Jaa a.

Tuntuu et nää merkinnät lyhenee päivä päivält... Harmi.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä, se oli torstai.

Piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.