IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

APUVA!Keskiviikko 21.11.2007 01:31

Onko Porissa, Tai ylipäätään koko Suomessa yhtä ainootakaan fiksua ja rehtiä ihmistä, saatan tietää yhden, mut ei sekään ainakaan humalassa niin kovin fiksu aina ole(ketäpä olisi?), mut anyway...

Mulle soitteli tänään joku tyyliin 13-15v. fiksu ja filmaattinen, teiniperse, joka ei mitä luultavimmin ole koskaan pillua nähnytkään.. puheista päätellen.. ja soitti nyt vaan ihan kysyäkseen: "voinko tulla sun luo?" ja kun kysyin ketä se on, se vastas: "pannaanko". Mitä kaikkea voimmekaan tuosta päätellä?

Viikonloppuna kinoon ku sinne ollaan tehty remppa ni täytyy käydä katsastaas se, mut jos ei mitään elämää kivempaa oo, ni sit luultavasti du:hun. jonnekkin kuitenki täytyy päästä ko rupee toi tanssijalka jo vipattaa vaarallisen kovaan autonratissakin.

Voi ku tulee taas niin kiva viikonloppu et voi pilu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.