IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Pari viikkoa aattoon..Maanantai 12.12.2005 21:00

Ei vieläkään tunnu yhtään Joululta. Kaikenmaailman Halpa-Hallien joulunumerot ilmestyvät päivittäin postiluukusta ja kävelykadulla on kuusi. Joinain päivinä on myös lunta. Ei riitä minulle tekemään Joulua.

Pitkäksi venähtänyt syksy on parhaimpia masiksenaiheuttajia. Siihen ei nyt ole kuitenkaan ollut taipumusta, kiitos riittävien aktiviteettien joita muuten niin tylsä Reposaari ei yleensä tarjoa. Sunnuntaina tuli taas todettua millainen haamukylä tästä käpykylästä on tullut. Johtui kyllä ehkä säästäkin; satoi vettä, tuuli ja oli pimeä. Puhuinko jotain syksyisistä Joulutunnelmista...?

Kalenteria olen syönyt kiltisti fuskaamatta kuten aina aikaisempinakin vuosina. Jos en paremmin tietäisi, voisin kuvitella että olen ylittänyt itseni pyhimyksenä. Luulenpa vaan että kyseinen vaiva on kovin yleinen.

Koulu on rankkaa, mutta yritän parhaani. Teen läksyt huolellisesti parhaani mukaan etten putoa kärryiltä.. rentoutuminen on tärkeää myös, joten sitäkin harjoitetaan.

Ja täytyy sitä muutakin elämää olla. X-Files tulee taas myöhään (23.50) mutta en minä sitä ala nauhottamaankaan. VHS-laatu... nauran.

Nauran vielä tälläkin rivillä.
Ja tällä.


Täällä en enää.

Täällä vaan hymyilen enää.



Täällä lähden tekemään läksyjä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.