IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

"En tykkää tehä pihatöitä, joten muutan omakotitaloon joho tulee japanilainen puutarha..ja sit sisäkkö hoitaa sitä.
EIJEI, muutan kartanoon ja sinne japanilainen puutarha..
EIIIIIKÄ KU Englantii, eiku Irlantiin, no sinne missä niitä Linnoja on ! Ostan yhen itelleni ja sinne paljon palvelusväkee, mut asun silti yksin, joten ne on haamuja! ja sielä on sitte se japanilainen puutarha!

Oon Kreivitär, mulla on sielä lemmikkinä lohikäärmeitä ja Yksisarvisia... mut ne on vapaana, mut silti ne on sillee jännästi mun lemmikkejä. (tähä välii äiti: "ja keijuja sielä on myös varmaa?") Niii on, siis tai ei, ku mie oon ite keiju! mut myös Kreivitär!
Sitte mulla on monta holvia ja salakäytävää siinä linnassa, sitte mulla on yhdessä holvissa siellä KAIKKI maailman My Little Ponyt !
Sitte mun mies, Kreivi, on vampyyri!
Sitte mulla on yhdessä holvissa siinä linnassa, sielä alakerrassa(siis maan pinnan alla, ku siinä linnassa on vähintää 10 kerrosta), siellä mulla on oma sinfonia orkesteri !! Sitte se mun mies soittaa aina urkuja siellä ! *hyräilee Phantom Of The Operan melodiaa*..
Sitte Salla(Surutar), on mun hoviompelija ! Ja mulla on yhdessä holvissa paljon pieniä kiinalaisia tekemässä Sallalle kankaita ja muita materiaaleja ! :D
Sitte mulla on oma teatteri siellä, sisältä samanlainen, tai siis ku seki on yks holvihuone, joku tsydeemi, OSA SITÄ LINNAA, sellanen ku Pariisin vanha oopperatalo!
Ja yhdellä piha-alueella - ei siis sillä missä se japanilainen puutarha on - ni sielä on sellanen hieno vanha hautausmaa ! Ja sit jossai lähettyvillä on ISO vesiputous !

Ja sitte siellä on laskusilta! Ja mä aina kattelen sit sieltä linnantornista maisemia!"


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.