IRC-Galleria

Mulla on maailman ihanin perhe,Lauantai 26.01.2008 21:56

joka on tukenut mua hurjasti varsinkin tänä vkonloppuna, kun olo oli kurja ja Heta kaukana.
Äiskä tarjoamalla teetä ja jutustelu-seuraa iltaisin. Lisäksi äiskä tilas meille aivan ihanan kylpyläloman parin viikon päähän.
Iskä taas auttoi pyytämällä sinne siivoilemaan tänään (haa, iskä tuntee mut niin hyvin varmaan et tietää ettei tarvii sanoo ku sana "siivoaminen" niin mää oon heti ihan intoo piukassa ;)).

Mut se joka veti mut lopullisesti kuilun pohjalta takas ylös on mun pikkusisko. Tämän se sai aikaan parilla pitkällä puhelulla joiden aikana se haukku mua ihan koko ajan ja käski lopettaa itsesäälin :) Ihana Jaana! Se jos kuka sai mut tajuamaan miten hemmetin tyhmä oon ollut ja miten idioottimaista on vajota niin alas jonkun yhden miehen vuoksi, PAH!
Lisäksi se muistutti mua siitä miten hän menetti elämänsä "rakkauden" viime kesänä ja tapasi vain parin kuukauden kuluttua siitä miehen, jonka kanssa menee tänä kesänä naimisiin. Mulle sama kohtalo, kiitos!
(Tosin koitti se piristää mua silleenkin et pyysi mua mukaansa häämessuille mutta SATTUNEESTA syystä jätän sen nyt tällä kertaa väliin ;))

Tajusin tänään ihan yhtäkkiä et ihan varmasti mulle on tuolla jossain joku kiva mies, jota oon odottanut koko elämäni. Mä en tapaa sitä tänään, enkä mä tapaa sitä varmaan vielä päivienkään päästä, mutta pelkkä tieto siitä että sellainen on, riittää mulle toistaiseksi ihan hyvin :)

Ja loppujen lopuksi, kaiken kokemani jälkeen uskaltaisin väittää että oon kuitenkin aikas sairaan hyvä saalis ;) Osaan viimeinkin rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta, se on paljon se.

Tää oli sitten vihoviimeinen avautuminen tämän asian saralta.
It`s time to move on....
Ja jos joku näkee mun itkevän vielä yhdenkin miehen perään, ni saa kyl heittää jääkylmää vettä vasten kasvoja ihan luvan kanssa :) Jaana tosin lupas lyödä turpaan, mut se onkin vaan Jaana ;)

Melkein hymyilyttää pitkästä aikaa. MELKEIN :)





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.