IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 11:51

Torstaina lähdettiin Jaanan ja lasten kanssa laivalle ja hauskaa oli!
Jaakko oli kiva, kun kuskasi meitä ees taas Pori-Turku-väliä.

Laiva oli täynnä haalaripukuisia opiskelijoita, ja yö oli aika rauhaton, kun naapuri-hytissä oli bileet ja jumputtivat Leevi and the leavingsia ihan täysillä, ja herättiin Jaanan kaa sit siihen. Onneks pikkulikat sentään nukku koko yön hälinästä välittämättä. Kyllä sitä tunsi ittensä jo niin vanhaksi, kun kuunteli toisten ilakointia ja olis itte halunnut vaan nukkua :) Mutta vanha mä olenkin :)

Tulipa törsättyä rahaakin siihen malliin, ettei hetken tarvii mennä...Mutta kivaa oli, lapset nautti kovasti, ruoka oli hyvää, ja olihan se sellanen hetken poispääsy arjesta, kun oli perjantai vapaa ja pääsi vähän jonnekin tuulettumaan.

Heta meni eilen Nellin kanssa mummelin luo yökylään, joten mulla oli lapsvapaa ilta ja ihan hyvää teki sekin. Sai nukkua univelkojaan pois.

Tänään olis tarkoitus mennä isäinpäiväkahville iskän luo koko poppoo ja huomenna jatkuu sitten taas arki.
[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 23:54

Vitsin kiva päivä, kun vietettiin aikaa ihan vaan tyttöjen kesken Jaanan ja Jennan kanssa.

Ekaks käytiin Martinassa syömässä oikein hyvät pihvit ja sit vuokrattiin kauhuleffa ja ostettiin kauheesti karkkia ja mentiin Ulvilaan kattoon sitä. Hauskaa oli. On piristävää viettää aikaa välillä muidenkin kanssa, kun oon ollut vaan ton mun miespuolisen parhaan ystäväni (joka myös poikaystäväni on) kanssa viimeiset puoli vuotta. Ja siis siinäkään seurassa ei oo mitään vikaa, ei tosissaan :) Meil on niin omat juttumme ja omat hauskuutemme :) Mut silti teki hyvää tällanenkin välillä ja sai kyllä nauraa ittensä kipeeks. Hauskin osio tais olla se, kun istuin Jennan kyydissä Jennan puolirämässä (sori! :D) autossa ja pelkäsin henkeni edestä :D
Mut hyvin se meni. Elossa ollaan vielä :)

Oon ollut koko viikon sairaslomalla keuhkoputkentulehduksesta ja kiva päästä maanantaina taas töihin. Vaikka hauskaa mulla on ollut kotonakin, varsinkin kun Jaakolla oli sairaslomaa myös ja oltiin usein yhdessä ja tehtiin kaikenlaista.

Torstaina lähdetään Hetan, Jaanan ja Nellin kanssa taas laivailemaan. Pikkutytöt oottaa innoissaan ja kai vanha äitikin vielä jaksaa sellaisesta innostua pikkasen :)


Hempulin nimpparit!Keskiviikko 15.10.2008 10:30

Lapsuudenkodissa meillä aina vietettiin nimipäiviäkin ja muistan kun äiskä vei meidät Hesburgeriin ja iskä antoi aina jonkun lahjan. Se oli kivaa :)

Meillä jatketaan tota perinnettä ja illalla keitän perheelle Hetan nimppari-kahvit ja tiedänpäs, että likka saa lahjojakin. Vähän se oottaa innoissaan :) Mäkin ootan, on kiva kun ees joskus käy vieraita :)

Mutta huoh, töihin ennen sitä....ei niinku millään jaksais, mutta pakkohan se on :)
Oli tosi upea! Ja pakko oli ollakin, kun on ihan vastavalmistunut.
Sinne likka pitäis viiä sitten maanantaina. Mulla on viikko vielä lomaa ja sitten jatkuu mun päiväkoti-elämä.

Jaanan ja pikku-likkojen kaa oltiin jo aamuvarhaisella ruoka-ostoksilla. Lapset lähtee isilleen ni kokataan illalla jotain hyvää mun luona ja juuaan viinaa :D
Riita siitä kuitenkin seuraa... pariskunta-illalliset kyllä tiedetään :D Mutta ei mahda mitään. Se on semmosta :)[Ei aihetta]Torstai 24.07.2008 02:45

Tänään oltiin Särkänniemessä Hetan, Hilman ja Jaakon kanssa.
Lämmintä oli, ja sellanen ryysis Särkänniemessä, ettei oo tosikaan....Ei ihan heti tee mieli mennä jonottamaan sinne uudelleen :)
Parkkikselle sai jonottaa tunnin (olis saanu jonottaa enemmänkin ellei tää meidän kuski ois törkeesti kiilannu autollaan jonon väliin :D), ja lippuja sai jonottaa tunnin. Laitteisiin sai jonotella sitten puolisen tuntia.
Mutta pikku-likat tykkäs ja se on tärkeintä.

Hetalla onkin ollut tosi kivaa lähiaikoina, kun viimeks sunnuntaina oli Sarin perheen kanssa Puuhamaassa ja tänään Särkänniemessä. Huomenna pääsee Yyteriin uimaan Nellin kanssa. Sitä se oikeestaan enemmän ootti tänäkin aamuna, ku Särkänniemen matkaa. Ihme tyttö :)

[Ei aihetta]Lauantai 12.07.2008 02:18

Heta on ollut maanantaista asti isällään ja tulee huomenissa kotiin.
Mun lapsi-vapaa viikko on ollut kyllä todella ihana ja rentouttava....
Ollaan tehty kaikkea kivaa mun iiiiiiiiiiiiiiiiiihanan poikaystävän kaa, jota rakastan kyllä ihan valtavasti :)

Vähän on kyllä ollut Hetaa toisinaan ikävä, mut kai tällanen 6 päivän lapsivapaa mulle kerran vuodessa suodaan ihan hyvällä omallatunnolla :)


[Ei aihetta]Torstai 03.07.2008 14:21

Eilen käytiin Hetan ja Jaakon kaa iskän luona soutelemassa ja onkimassa.
Heta sai kauheen kokosen ahvenen pilkillä ja sen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen :D Likka oli sen jälkeen yhtä hymyä :)
Kala söi niin hyvin et tää meidän KALAMIES (hihhih, varsinainen kalamies, kjäh kjäh ;)) ei saanu itte ongittua yhtään ku joutu hoiteleen mun ja Hetan onkiin madot ja irrottiin piikikkäitä, kamalia ahvenoita, jotka varmaan olis purassut jos niikseen olis tullut ;)

Tänään pitäis mennä valkkaan mun elämäni miesten (eli siis iskän ja Jaakon) kaa solmiot Jaanan häihin.
Ne häät onkin sitten jo ylihuomenna. Jotenkin ihan hassua, et pikkusisko menee naimisiin ja mä vaan junnaan paikoillani :)

Hetan pitäis lähtee maanantaina viikoks(!) isälleen. Saas nähdä, tuleeko siitä mittään.
Tai no, miksei tulis :) Iso likka se jo on, ja ihan täysin iskän tyttöä :) Hyvin se varmaan menee.

[Ei aihetta]Perjantai 06.06.2008 12:13

Eilen pyöräiltiin Hetan ja Jaakon kanssa Kirjuriin ja oltiin siellä tuntikausia, kun oli niin hieno ilma. Heta sai leikkiä rauhassa ja kävi se rannalla vähän kahlaamassakin ja etsi simpukoita ku me paistateltiin päivää :)

Tänään olis tarkoitus viedä Heta hetkeksi mummulaan hoitoon ja mennä shoppailemaan Jaakon kaa. Jaanan häihin oon onneks jo löytänyt aivan ihanan mekon joten se huoli on pois päiväjärjestyksestä. Mut vois sitä jotain muuta koittaa etsiä. Kuten vaikka bikinit et pääsis rannalle joskus :)
Ja ihanaa olla pari tuntia ihan kahden kun Heta on mummulassa. Kuulostanpa itsekkäältä :D

Eipä Hetasta paljon huolta oo, vaikka kotona ollaankin päivät pitkät. Ulkona se kavereiden kanssa painaa. Ja sen kyllä huomaa. Likka on ruskea ku papu :)


Melkein 24,5 vuotta siihen meni....Torstai 29.05.2008 01:03

ja sit tuli yks Oulun poika ja vei mun sydämen ja oon ekaa kertaa niin täydellisen rakastunut ku ihminen vaan voi olla :)

Elämä on täydellistä.

Kaks päivää duunia ja se oli sit siinä. Ja sit on tosi kiva vkonloppu eessä (lähdetään Jaanan ja Karin kaa "yksille" ja joko meillä on hirmu kivaa tai sit tulee ruumiita :D) ja kaikkea muutakin kivaa odotettavaa tässä on :)
Voi vitsit :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.05.2008 00:16

Heta lähti eilen isälleen ja me lähdettiin siskon kanssa shoppailemaan. Meillä oli hulvatonta, niinku useimmiten kun liikutaan yhdessä jossain. Kierreltiin vaate-kauppoja ja kaakatettiin ja kikatettiin :)
Meillä on ihan omat juttumme, jotka ei muille aukea :D
Syömässäkin käytiin ja Jennakin oli mukana.
Oli kiva viettää tyttöjen iltaa, ku muuten olisin ollut ihan yssin, ku mun ihana POIKAYSTÄVÄ (en vieläkään usko, että mulla on poikaystävä :D) oli satojen kilometrien päässä.

Suomi sitten meni häviämään eilen. O-ou. Mää idiootti oon taas lyönyt vetoa siitä et Suomi voittais kultaa ja panokset oli kovat :D
En koskaan näköjään ota opikseni vaikka häviän joka vuosi... ;)

Tää ilta kuluukin sitten mun ihanan poikaystäväni kanssa, kunhan hää meille tulee.
Heh, ihan kuin seurustelis ekaa kertaa ikinä :) Kaikki on niin huumaavaa ja kivaa ja ihanaa :)
Oon ihan pilvissä ja hehkun :) Sitä se teettää ;)

Heta kotiutuu huomisiltana. Jaksaa sen kanssa sit taas :)