IRC-Galleria

Mulla on maailman ihanin perhe,Lauantai 26.01.2008 21:56

joka on tukenut mua hurjasti varsinkin tänä vkonloppuna, kun olo oli kurja ja Heta kaukana.
Äiskä tarjoamalla teetä ja jutustelu-seuraa iltaisin. Lisäksi äiskä tilas meille aivan ihanan kylpyläloman parin viikon päähän.
Iskä taas auttoi pyytämällä sinne siivoilemaan tänään (haa, iskä tuntee mut niin hyvin varmaan et tietää ettei tarvii sanoo ku sana "siivoaminen" niin mää oon heti ihan intoo piukassa ;)).

Mut se joka veti mut lopullisesti kuilun pohjalta takas ylös on mun pikkusisko. Tämän se sai aikaan parilla pitkällä puhelulla joiden aikana se haukku mua ihan koko ajan ja käski lopettaa itsesäälin :) Ihana Jaana! Se jos kuka sai mut tajuamaan miten hemmetin tyhmä oon ollut ja miten idioottimaista on vajota niin alas jonkun yhden miehen vuoksi, PAH!
Lisäksi se muistutti mua siitä miten hän menetti elämänsä "rakkauden" viime kesänä ja tapasi vain parin kuukauden kuluttua siitä miehen, jonka kanssa menee tänä kesänä naimisiin. Mulle sama kohtalo, kiitos!
(Tosin koitti se piristää mua silleenkin et pyysi mua mukaansa häämessuille mutta SATTUNEESTA syystä jätän sen nyt tällä kertaa väliin ;))

Tajusin tänään ihan yhtäkkiä et ihan varmasti mulle on tuolla jossain joku kiva mies, jota oon odottanut koko elämäni. Mä en tapaa sitä tänään, enkä mä tapaa sitä varmaan vielä päivienkään päästä, mutta pelkkä tieto siitä että sellainen on, riittää mulle toistaiseksi ihan hyvin :)

Ja loppujen lopuksi, kaiken kokemani jälkeen uskaltaisin väittää että oon kuitenkin aikas sairaan hyvä saalis ;) Osaan viimeinkin rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta, se on paljon se.

Tää oli sitten vihoviimeinen avautuminen tämän asian saralta.
It`s time to move on....
Ja jos joku näkee mun itkevän vielä yhdenkin miehen perään, ni saa kyl heittää jääkylmää vettä vasten kasvoja ihan luvan kanssa :) Jaana tosin lupas lyödä turpaan, mut se onkin vaan Jaana ;)

Melkein hymyilyttää pitkästä aikaa. MELKEIN :)

Uudenvuodenlupaus tänä-vuonna;Tiistai 01.01.2008 02:55

viettää enemmän "laatu-aikaa" maailman ihanimman ja suloisimman tyttäreni kanssa :)
Täytyy alkaa ulkoilemaankin pimun kanssa enemmän eikä vaan niin et likka leikkii kavereidensa kanssa ulkona silloin tällöin ja äiti käy ulkona sen verran et vie roskat ja hakee postin ;)

Kunhan kevät tuosta koittaa niin täytyy ostaa likalle kunnon fillari ja apparit pois, ni sit päästään tekemään kunnon lenkkejäkin :)
Ja jos neuvolantäti sanoi et Hetan tasapainoilu vastaa 6 vuotiaan tasoa, niin osaa se sit ajaa ilman apupyöriäkin :)

Ihan hirmuisen kauheen kova ikävä Hetaa, onneksi huomenna nähdään :) Äiskä rakastaa <3

Oi ei :DMaanantai 31.12.2007 01:10

Lueskelin ajankulukseni omaa päikkyä ja löysin viimevuotisen uudenvuoden-lupaukseni joka meni näin:

"lupaan et ens vuonna oon laiha, kuin mikä ja aion myös löytää elämäni rakkauden jonka kanssa menen naimisiin, perustan perheen ja elän onnellisena elämäni loppuun asti."

Kivasti oon laihtunut tämän vuoden aikana (JA lihonut takaisinkin monta kertaa :D) ja mä oikeesti löysin sen elämäni rakkaudenkin. Ihan hirmu yllättävältä taholta.
Tosin mun elämäni rakkaus on muakin vaikeampi ihminen
(juu, sellaisiakin on ;)) joten se siitä :)

Täytyy kattoo minkä lupauksen tänä vuonna tekee, kun ne näyttää kuiteskin MELKEIN toteutuvan aina ;)
Tosin ei, en oo menossa naimisiin enkä perustamassa perhettä :)
Jos se olis sit vaik ens vuoden tavoite ;)

Jaahas, Heta on ollut kaksi yötä isällään ja on vielä toiset kaksi. Ikävä alkaa jo vähän olemaan :)

Kiitos kaikille onnittelijoille. Tiistai 25.12.2007 01:29

Paljon sain onnentoivotuksia ja hyvältä tuntui :)
Tosin ei tunnu hyvältä olla ikäloppu, mutta ei siitä sitten sen enempää ;)

Luojan kiitos, että tää jouluaatto on taas ohi tältä vuodelta.
Heta sai lahjaksi niin paljon koottavia leluja, että tältä äidiltä meinasi mennä hermo, kun niitä tuossa illalla kokoilin.
Tosi hyvin suoriuduin silti hommasta. Tosin nuken vaunut jäi kokoamatta, mutta siihen palataan aamusella taas kunhan oon ensin vähän levännyt ;)

Leluja tuli ihan liikaa...Ei meidän lapsuudessa vaan tuollaisia määriä lahjoja ollut. Niin ne ajat muuttuu. Tosin Hetalla on paljon läheisiä ihmisiä elämässään, jotka niitä lahjoja hänelle osti...
Mut ei kiitos leluja enää meidän huusholliin :)

Äitikin oli vissiin ollut kiltti, kun sain itsekin aika paljon kivoja lahjoja :)
Tai no, ainahan mä oon ;)
Vai?! :D

Hyvää Joulua.


tukka täynnä violetteja raitoja (kestoväri).

Kiva viiä sit tuollaista vajaa nelivuotiasta seurakunnan kerhoon, ku tädit kattoo, et onpas vastuuntunnoton äiskä, ku värjännyt lapsensa hiukset. Ja vielä niin rumaks.....Aaargh :D
Voin kertoo ;) et likka kyllä itse tykkäs tukastaan valtavasti ja sitä ei kuulemma pestä hetkeen ettei raidat haalistu.
NII VISSII!

Viikko on ollut hurjan kiva. Hetakin on varmaan tykännyt, kun on saanut olla hoidossa vähän kaikkien luona ja ei oo tarvinnut koko ajan äiskän naamaa tuijottaa.

Melkein harmittaa, et huomenna on jo perjantai.Vähän se on iso tyttö! Kivaa kuulemma oli ja hää halusi heti sinne takas :)
Oli se itellekin kivaa olla hetken ihan yksin. Kattelin Serranoja ja söin Salmiakkisuklaata. Luksusta :D

Meillä menee typykän kanssa hyvin. Elämä on ihanaa!

Eilen käytiin Kirjurissa leikkimässä Hetan ja yhden kaveri-pojan kanssa ja lauantaina se oli kummitädillään yötä, niin äiskällä oli sit yks ylimääräinen vapaa-ilta. Kohta lähdetään kirjastoon. Kiva pyöräillä pidempiä matkoja, kun on ihan uusi fillari :)

tulvinut yli äyräiden kun me ollaan oltu siellä.

Jaana vaan veti reilusti Seatillaan "jokien" yli, vaik muut nynneröt kääntyi hienoilla autoillaan ja luovutti. Vettä oli polviin asti joka paikassa :)
Oli se näky varmaan kun sisko kurvaili ja pikkaisen auto kyllä nyki jossain vaiheessa ja yhden kerran vaan sammui. Onneks ei tarvinnut mennä työntään ;)
Jotkut papparaiset otti kuviakin :D

Loppumatka kahlattiin Hetan kaa sitten kävellen ja voi että oli kivaa! Iiihanan lämmintä vettä ;) Heta ei kyllä tykännyt, muuten oltais voitu lähteä vielä iltalenkillekin kahlaamaan ;)
Se oli kyl aika ällöö, kun kahlattiin ja vastaan virtas kuollut lintu suolet pihalla. Siinä vaiheessa teki mieli itekin kiljuu :D
Mulla oli eilen oikein mukava ilta meijän Jennan kaa.
Syötiin mun luona Burritoseja ja juotiin tietty maitoa ;) ja sit "käytiin" kaupungilla. Hienosti päästiin joka paikkaan ja Jenskun laitoin aina rahapussin kanssa ostamaan meijän limutkin ;)
On se niin vanha likka jo, tai ainakin vanhan näkönen :D

Jats-kadullakin käytiin nopeaan. Sinne pitää viiä mun oma pikku-likkakin tässä viikolla ostaan lakua :)

Hyvinkin mukavaa oli, ja kivan näköisiä miehiä, varsinkin eräät silmälasipäiset kaksospojat ;)
Aaaaaaah :D

Kyllä nauratti loppu-illasta, kun hulluteltiin jotain omiamme ja meinattiin päästä tappelemaankin eräiden tyttöjen kanssa, mut ei sit raaskittu, ku vilastiin niitä ja ne oli kolme kertaa meidän kokosia. Se niitä varmaan v*tuttikin kun niin riitaa haastoivat ;)
(Kyl muakin v*tuttais).
Muuten kyllä kunnon kissa-tappelu olis tehnyt poikaa :D

Kotimatkasta ei mitään hajua, mut jotenkin olen kotiin päässyt :)

Uudestaan taas pian. Vaik sit vuoden päästä, kun pikku-Jennalla on virallisesti ikää :D

Saas nähdä mitä kivaa sitä sitten näinä päivinä oikein keksii ;)
Jatseilla täytyy ainakin käydä :)

Hauska oli risteily.Perjantai 06.07.2007 13:17

Tosin lasten kanssa matkustaessa se on aina niiiiiiiiiin rankkaa, että ei tällaisia jaksaiskaan kuin kerran pari vuodessa :)

Mutta pääasia on, että Hetalla ja Nellillä oli tosi hauskaa. Ja niillä tosiaan oli.
Niiden kanssa on niin hyvä matkustaa! Ei mitään rutinoita ees linkka-matkoilla, vaikka tulomatkallakin oli pirun kuuma.

Jaanan kaa rahdattiin vaan pikkaisen liikaa viinaksia (kun ei siellä juurikaan enää kysellä mitään maihinnousu-kortteja, johon ne merkittäis) ja niitä kantaessa laivalta terminaaliin ja sieltä vielä linkka-pysäkille olin ihan varma, että kuolen. Olkapäät on ainakin ihan verillä :)
Ahneella on p*skanen loppu, mutta nyt on viinaa! :D
(tosin en tajua, miksi sitä ees ostin, kun en pysty juomaan mitään sidukkaa vahvempaa) mutta ehkä sitä vois järkätä taas jossain vaiheessa jonkinsortin bileet likkojen kanssa :)
Vai mitä häh? :D

Kotiin oli ihana palata. Mä oon vaan sellainen ihminen, että rakastan kotia niin paljon. Heta oli samaa mieltä, kun Porin linkka-asemalla molemmat tuuletettiin myöhään eilen illalla, että jee, päästään kotiin, omaan sänkyyn :)

Mutta eipä me kotona kun käytiin nukkumassa ja nyt lähdetään mummulan kautta tuhlaan laivalta jääneitä rahoja :)