IRC-Galleria

tukka täynnä violetteja raitoja (kestoväri).

Kiva viiä sit tuollaista vajaa nelivuotiasta seurakunnan kerhoon, ku tädit kattoo, et onpas vastuuntunnoton äiskä, ku värjännyt lapsensa hiukset. Ja vielä niin rumaks.....Aaargh :D
Voin kertoo ;) et likka kyllä itse tykkäs tukastaan valtavasti ja sitä ei kuulemma pestä hetkeen ettei raidat haalistu.
NII VISSII!

Viikko on ollut hurjan kiva. Hetakin on varmaan tykännyt, kun on saanut olla hoidossa vähän kaikkien luona ja ei oo tarvinnut koko ajan äiskän naamaa tuijottaa.

Melkein harmittaa, et huomenna on jo perjantai.Vähän se on iso tyttö! Kivaa kuulemma oli ja hää halusi heti sinne takas :)
Oli se itellekin kivaa olla hetken ihan yksin. Kattelin Serranoja ja söin Salmiakkisuklaata. Luksusta :D

Meillä menee typykän kanssa hyvin. Elämä on ihanaa!

Eilen käytiin Kirjurissa leikkimässä Hetan ja yhden kaveri-pojan kanssa ja lauantaina se oli kummitädillään yötä, niin äiskällä oli sit yks ylimääräinen vapaa-ilta. Kohta lähdetään kirjastoon. Kiva pyöräillä pidempiä matkoja, kun on ihan uusi fillari :)

tulvinut yli äyräiden kun me ollaan oltu siellä.

Jaana vaan veti reilusti Seatillaan "jokien" yli, vaik muut nynneröt kääntyi hienoilla autoillaan ja luovutti. Vettä oli polviin asti joka paikassa :)
Oli se näky varmaan kun sisko kurvaili ja pikkaisen auto kyllä nyki jossain vaiheessa ja yhden kerran vaan sammui. Onneks ei tarvinnut mennä työntään ;)
Jotkut papparaiset otti kuviakin :D

Loppumatka kahlattiin Hetan kaa sitten kävellen ja voi että oli kivaa! Iiihanan lämmintä vettä ;) Heta ei kyllä tykännyt, muuten oltais voitu lähteä vielä iltalenkillekin kahlaamaan ;)
Se oli kyl aika ällöö, kun kahlattiin ja vastaan virtas kuollut lintu suolet pihalla. Siinä vaiheessa teki mieli itekin kiljuu :D
Mulla oli eilen oikein mukava ilta meijän Jennan kaa.
Syötiin mun luona Burritoseja ja juotiin tietty maitoa ;) ja sit "käytiin" kaupungilla. Hienosti päästiin joka paikkaan ja Jenskun laitoin aina rahapussin kanssa ostamaan meijän limutkin ;)
On se niin vanha likka jo, tai ainakin vanhan näkönen :D

Jats-kadullakin käytiin nopeaan. Sinne pitää viiä mun oma pikku-likkakin tässä viikolla ostaan lakua :)

Hyvinkin mukavaa oli, ja kivan näköisiä miehiä, varsinkin eräät silmälasipäiset kaksospojat ;)
Aaaaaaah :D

Kyllä nauratti loppu-illasta, kun hulluteltiin jotain omiamme ja meinattiin päästä tappelemaankin eräiden tyttöjen kanssa, mut ei sit raaskittu, ku vilastiin niitä ja ne oli kolme kertaa meidän kokosia. Se niitä varmaan v*tuttikin kun niin riitaa haastoivat ;)
(Kyl muakin v*tuttais).
Muuten kyllä kunnon kissa-tappelu olis tehnyt poikaa :D

Kotimatkasta ei mitään hajua, mut jotenkin olen kotiin päässyt :)

Uudestaan taas pian. Vaik sit vuoden päästä, kun pikku-Jennalla on virallisesti ikää :D

Saas nähdä mitä kivaa sitä sitten näinä päivinä oikein keksii ;)
Jatseilla täytyy ainakin käydä :)

Hauska oli risteily.Perjantai 06.07.2007 13:17

Tosin lasten kanssa matkustaessa se on aina niiiiiiiiiin rankkaa, että ei tällaisia jaksaiskaan kuin kerran pari vuodessa :)

Mutta pääasia on, että Hetalla ja Nellillä oli tosi hauskaa. Ja niillä tosiaan oli.
Niiden kanssa on niin hyvä matkustaa! Ei mitään rutinoita ees linkka-matkoilla, vaikka tulomatkallakin oli pirun kuuma.

Jaanan kaa rahdattiin vaan pikkaisen liikaa viinaksia (kun ei siellä juurikaan enää kysellä mitään maihinnousu-kortteja, johon ne merkittäis) ja niitä kantaessa laivalta terminaaliin ja sieltä vielä linkka-pysäkille olin ihan varma, että kuolen. Olkapäät on ainakin ihan verillä :)
Ahneella on p*skanen loppu, mutta nyt on viinaa! :D
(tosin en tajua, miksi sitä ees ostin, kun en pysty juomaan mitään sidukkaa vahvempaa) mutta ehkä sitä vois järkätä taas jossain vaiheessa jonkinsortin bileet likkojen kanssa :)
Vai mitä häh? :D

Kotiin oli ihana palata. Mä oon vaan sellainen ihminen, että rakastan kotia niin paljon. Heta oli samaa mieltä, kun Porin linkka-asemalla molemmat tuuletettiin myöhään eilen illalla, että jee, päästään kotiin, omaan sänkyyn :)

Mutta eipä me kotona kun käytiin nukkumassa ja nyt lähdetään mummulan kautta tuhlaan laivalta jääneitä rahoja :)

Jaanan kaa kierrettiin taas baareja ja jossain vaiheessa iltaa se sitten hylkäs mut ihan oman onneni nojaan....ja seuraus on sitten tämä, et tää mamma tulee kotiin kasilta sunnuntai-aamuna :D
(olisin tullut aikasemminkin, mut ei mua päästetty, aargh :D).

Oon nukkunut viime yönä ehkä tunnin tai kaksi, joten nyt pimennysverhot kii, ja tuutimaan. Onneksi Hempukka ei tule ihan vielä tänään varmaan kotiin, vaikka kyl mun sitä ihan kauhee ikävä jo onkin.


Tiiä sitten, että tuleeko bändinsä kanssa vai perheensä, mut nyt tuli vähän paineita :D


Hahhah :DSunnuntai 24.06.2007 03:19

Jaanan kaa piti käydä alkuillasta Kirjurin läpi kävelees ja vuokraas joku leffa, mutta......
Kirjurin läpi kyllä käveltiin ja pysähdyttiin Lautalle "yksille". Yhdet vaan tarkoitti tässä tapauksessa aika monia...;)
Mutta mikäs oli siellä istuessa kun aurinko paistoi ja lämmitti ja kaikki oli muutenkin ihan täydellistä melkein :)

Siitä käytiin sitten vielä Amarillossa syömässä jotain tosi hyvää ruokaa, ja sit piti suunnistaa kotiin päin, mutta Kirjurin kohdalla alettiin ihmettelemään aitauksessa olevia eläimiä, joita Jaana luuli kaukaa sarvikuonoiksi ja mää yksisarvisiksi (siis ihan oikeesti!). Pakko niitä oli mennä lähempää kattomaan ja aasejahan ne :)
Siliteltiin niitä, kunnes se toinen puras mua tissiin. Sit oli aika lähteä jo kotiin :D

Elämä ON kyllä ihanaa, kun siitä osaa nauttia :)
Vaikka kyllä mä siitä nautin taas, kun likkakin on kotona, vähän eri tavalla vaan. Vaihtelu virkistää!


Maailman ihanin juhannus, Lauantai 23.06.2007 05:13

ja siitä kiitos Jaanalle :)

Heta haettiin aamupäivällä ja sit iltapäivän aikaan mentiin äidin luo, jossa oli meidän tätikin Ruotsista. Kahviteltiin.
Myöhemmin käytiin saunassa ja syötiin....
Sit juotiin. Oli melkoisen hassua juua äiskän valvovan silmän alla, mut hauskaa oli. Keski-ikäisistä rouvista tulee harvinaisen hauskoja ja rivoja puheiltaan, kun saavat vähän alkoholia :D
Kyl nauratti. Nauroin vedet silmissä jotain äidin kertomaa juttua, ja olin juonut siihen mennessä puoltoista sidukkaa. Äiti vaan huomautti et äläs juo enempää :D
Mä ja mun loistava viinapää ;)

Jaanan kaa pyöräiltiin keskustaan sit puol kymmenen aikaan. Ihan hyvin meni matka; kumpikaan ei ees kaatunut :)

Huntersissa käytiin yksillä ja sit mentiin istumaan Lautalle, jossa istuttiinkin koko loppu-ilta ja kateltiin kokkoa ihan aitiopaikoilta :)
Herrantähden meil oli siskon kaa hauskaa. En oo IKINÄ nauranut niin paljon ku tänä-iltana, vaik alkuun luulin et tulee ihan mälsä jussi.

Jaana oli TOSI huonossa kunnossa, kun lähdettiin kotiin ja kaks kertaa se kaatui asfaltille ja yhden kerran puskaan. Onneks oli taas suojelusenkeleitä matkassa, ja selvittiin ilman suurempia ruhjeita.
Autotien vieressä käytiin kyykky-pissalla :D mut onneks kukaan ei varmaan nähnyt ;)

Olin jo melkein kotona kun tajusin et mun avaimet on äidin luona! Kello oli puol kaks, joten en kyl viittinyt enää äidillekään soittaa, enkä halunnut mennä punkkaan kyl Jaanan sohvallekaan. Siispä.....murtauduin äidin luo hakemaan mun avaimet :D
Kukaan ei herännyt, hiippailin niin hiljaa. Hitsit, musta tulis loistava murtovaras :)

Nyt mää syön viel jotain, ettei oo niin karsee krapula aamulla ja sit meen tuutimaan. Hauskaa juhannusta :)