IRC-Galleria

Heh,Perjantai 07.03.2008 19:57

ainoastaan mä voin parin päivän sisään hukata eka avain-nippuni, missä oli mm. kotiavain (mikä ei oo kovin halpa teettää, ku se on sellanen "erikois-avain") ja sit tänään hukkasin kännykkäni. Siihen liittyykin hassu tarina, joka osoittaa, miten hajamielinen oon.
Se nimittäin tippui mun taskusta silleen, että pyöräilin ja kuuntelin musaa. Eli siis kesken musiikin kuuntelun on känny tippunut maahan ja mulle on jäänyt pelkät tyhjät kuulokkeet korvaan ja oon ajellu pari kilsaa silleen etten oo huomannu ees, ettei sieltä mitään musiikkia enää kuulu :D
Hetan päiväkodin kohdalla sit aloin ettimään kännykkää, et saisin kuulokkeet ja kännyn kassiin, mutta eihän mulla ollut ku pelkät kuulokkeet roikkumassa korvista. Onneks kukaan ei nähnyt...mahto olla tyhmä näky; minä ihmettelemässä suu auki päikyn pihassa pelkkä johto roikkuen kuulokkeista jotka oli korvissa ;)
Mut mulla on niiiiiin paljon ajateltavaa, niin ei kaikkea voi aina huomata ;)

Kaks viikkoa oon nyt ollut päiväkodissa ja se ryhmä on aivan ihana, ja viihdyn todella hyvin. Hetalla kanssa on ihan loisto-päiväkoti. Ne tekee sieltä kaikkia kivoja retkiä aina, kuten käy vaikka elokuvissa, jne :)
Päivät lentää niin nopeasti, etten ehdi nykyisin kotona kuin kääntymään ku taas mennään jonnekin :)
Mut hyvä näin!

Tää vkonloppu ollaankin Hetan kaa ihan rauhassa kotosalla, ja Nelli on meillä koko vkonlopun, kun äitinsä on taas jossain Tampereella huitelemassa.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.