IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

Tiedän että luet tämän!Tiistai 27.11.2007 03:40

Onneksi olkoon, sinä "kaverini". Olet tyhmempi kuin kuvittelinkaan. Eipä kauan kestänytkään että jäit kiinni, vaikka oli minulla aavistukseni heti alun pitäen jos totta puhutkaan.

Mut ihan tosi, mitä kuvittelet saavuttavasi? Luuletko todella että valheelliset jutut ja häiriköinti vaikuttaa parisuhteeseemme negatiivisesti? Mitä varten luulet että menimme naimisiin? Tunnemme toisemme ja minusta on hienoa että vierelläni on ihminen jonka kanssa voin jakaa KAIKEN. Pienenä vinkkinä vaan. Voihan olla että nuo kolmannen maailman konnankoukut toimivat joihinkin ihmisiin mutta meidän perheessä ollaan liian jalat maassa-tyyppejä siihen. Jätän ne turhat skitsoilut suosiolla muille. Kannattaa miettiä hieman mitä kautta yrittää sitä omaa turhautumistaan purkaa.

Joka tapauksessa nyt tiedoksi, tiedän kuka on häiriköintini takana ja tiedän mitä muuta siihen mahdollisesti liittyy, enkä ollenkaan arkaile mennä virkavallan puheille jotta saadaan teidät tilille tekosistanne . Tällaisissa tapauksissa se on vielä suhteellisen helppoa :)

Ps. Kaikki eivät tarvitse oman egonsa pönkittämiseen mitään salarakkaita tai salaisia ihailijoita tai ylipäätään ulkopuolista huomiota vaan se oman rakkaan ihailu on täysin riittävää, suosittelen teitäkin kokeilemaan. Ai niin, mut siinähän on se vaara et tulee onnelliseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.