IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

hyvä fiilis..Torstai 02.10.2008 19:44

en osaa selittää mutta pakko nyt kuitenkin hehkuttaa, mulla on hassu ikäänkuin kupliva olo.. Jotenk:n vain hyvä fiilis. Ramin kävi tänään katsomassa yhtä asuntoa, se on 67m2 kaksio missä on sauna, ullakolle uudelleenrakennettu asunto eli kuulostaa tosi kivalta. Ramin tykkäsi siitä ja itse näen sen huomenna aamulla. Jos se on kiva toivon mukaan muutetaan siihen pian- ja mikä parasta- KAHDESTAAN. Vähän niinkuin uusi alku meille. Ja kumpikaan ei malta odottaa. Ulkona sataa vettä mutta sydämessä paistaa aurinko :)

Bileviikonloppu? :DSunnuntai 06.07.2008 21:40

Juku, oon ollut peräti sekä pe että la ulkona tällä viikolla :D en yksin tietenkään, poikien kans. Perjantaina oli vähän laimeeta mut eilen oli hurjan hauskaa :) Siitä onkin aikaa kun viimeksi ollut ulkona..

Oma isi <3Lauantai 14.06.2008 04:37

Kiitos isi kun jaksoit taistella. Kiitos siitä että rautaisella tahdollasi selvisit yli pahemman. Oli liian lähellä että pahin pelkoni toteutuu, oli liian lähellä että menetin sinut. Vaikka kuoleman portit jo aukesivat, vaikka menetit paljon verta ja vaikka ompeleet olivat auenneet, sitkeästi sinä käännyit takaisin ja jaksoit yli tuon kaiken ja jäit keskuuteemme <3 Nyt olet väsynyt, takana kaksi suurta operaatiota mutta jokaisena päivänä se vain helpottaa, uusi päivä on aina parempi. Rakastan sinua todella paljon isi, tiedäthän sen. Kiitos että saan olla vielä kanssasi, kiitos ettet mennyt pois! <3 <3 <3

StressipussiMaanantai 09.06.2008 01:37

Huoh, huomenna on iskän leikkaus. En oo nukkunu enkä juuri syönytkään jotain viikkoon/yli ja varsinkin nää pari päivää oon ollut ihan koomassa enkä tajunnu mistään mitään. Huomenna 6.30 ois tarkoitus olla sairaalassa ja sit jään oottelemaan sinne seuraks ainakin kunnes 8-9 viedään leikkuriin ja sithän 5h kestää se operaatio kuulema. Apua. Olen aivan kauhuissani.

Voi Juice, Juice...Lauantai 31.05.2008 05:14

Ei kauaakaan kuin armas karvaturri oli pudonnut partsilta, niinpä järkytys oli suuri kun tänään kotiintullessani huomasin että joku oli jättänyt parvekkeen oven auki ja kissaa ei löytynyt mistään.

Huhuilin ympäriinsä ja kolusin koko kämpän läpi ja kissaa ei näkynyt, kurkin myös molemmin puolin taloa josko näkyisi siellä mutta ei. Kurkkasin naapureiden partseillekin mutta ei näkynyt sielläkään mutta toisella naapurilla oli ovi auki joten ei muuta kuin tossut jalkaan ja käytävään ja kilkuttamaan ovikelloa.

"Päivää, anteeksi häiriö mutta mahtaako meidän kissa olla teillä?"

"Ai Juice vai? ei ei se nyt ole mutta kyllä se aamulla kävi tässä.."

"!!!! a-anteeksi kamalasti, ei se mitään pahaa tarkoita se vaan..."

"Ei mitään anteeksipyyntöjä, ei se haittaa ollenkaan! Joka päivähän se käy tässä moikkaamassa!"

"aijaha (kiroilua mielessä), noh, jaa.. no, hyvä kai sitten, mutta täytynee lähteä nyt kiertämään pihoja"

"ai Juice on siis kadoksissa?"

"Joo, huomasin että parvekkeen ovi oli jätetty auki kun tulin kotiin ja ei näy kissaa missään.."

"ai kamala onkohan se tippunut! No, valitettavasti ei kyllä meillä nyt ole mutta onnea etsintöihin ja toivottavasti löydät Juicen!"

"kiitos vaan, toivotaan että löytyy.. ja hyvää päivänjatkoa teille!"

"kiitos, hei hei"

...Kissa perkele! no, ei ollut naapurissa tällä kertaa (grrrr) joten ei kun pihalle.. Olin soittanut jo Raminille ja laittanut viestin Hajarille ja ovesta ulos päästyäni Hajar soitti mulle ja selitin hädissäni mitä oli käynyt ja sitten puhelin katkesi, mä sit lähdin kiertämään pihaa. Etupihalla ei näkynyt mitään ja lähdin kiertämään talon sivusta takapihan puolelle ja eiköhän talon kulmalle jo kuulunut hirveä mourunta ja sähinä.. Uloimmalla parvekkeella alimmassa kerroksessa asusti kissa (onneksi oli lasit ja verkko parvekkeella) joka puolusti selvästi reviiriään seuraavalta näköpiiriin eksyneeltä kissalta eli herra Iso Egolta aka Juicelta joka maukui, ulvoi ja pörhisteli karvojaan heti parvekkeen alapuolella samalla stepaten edestakaisin. Parvekkeella olleen kissan omistaja tuli katsomaan mitä kissansa touhuaa ja yritti ottaa sitä sisälle, kissapa hyökkäsi silmille ja sitten sisältä kuuluikin kauhistelua, Juice selvästi ärsyyntyi mun näkemisestä eikä antanut ottaa kiinni vaan luikahti parvekkeen alle piiloon. Toinen kissa meni hetken kuluttua sisälle ja Juice kaikessa rauhassa parvekkeen alla (hiljalleen tuli kyllä mun suuntaan) söi ruohoa ja haisteli kiviä ja ilmaa ja välillä katsoi mua jopa hieman ilkikurisesti, pikkuhiljaa maaniteltuani ja heinää heiluteltuani se sitten pörhisti karvansa "komeaksi" ja otti oikein söpöilyilmeen ja kierteli mun luokse kiehnäämään vienosti maukuen. Mä naureskelin (helpotuksesta??) ja otin kissan syliin ja tajusin että puhelin soi jo kuudetta kertaa peräkkäin (painoin aina hljennä-nappulaa tai punasta luuria kun oli kiire ottaa kissaa kii mut se oli vaan Hajar kuitenki), painoin edelleen kiinni ja sähläsin avainten kanssa jolloin kissa yritti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja karata - ei onnistunut kuitenkaan.. Hirveästi rapussa ei temppuillut ennenkuin ihan kotiovella ja kotiin kun päästiin yritti juosta takaisin parvekkeelle, kuitenkin ehdin laittamaan oven ensin kiinni. Sitten nappasin laukun ja lähdin saman tien vielä itikseen kun piti käydä kaupassa yms.

Soitin Raminille että kissa löytyi, Ramin oli että "Onko kaikki hyvin, onko kisu kunnossa??", johon mä sanoin että kyllä varmaan, sit se sanoi että "no hyvä kun ei meillä ole säästörahaa Juicen lääkäriin nyt". :D

Itiksessä sit vihdoin tajusin vastata puhelimeen kun H soitti vielä uudestaan, se sit kysy samantien et missä mä oon. Mä sanoin et itiksessä johon se tuumas että "Mitä sä teet siellä, mä olen vuosaaressa kun sä sanoit että missä juice ja sä olet ulkona mä heti lähdin tulee sinne mä mietin mä tuun kotii". :D no mä vakuutin että Juice on kotona ja sit se sanoi että menee kotiin, mut hetken päästä soitti uudestaan, oli muistanut ettei sillä ole avaimia joten joutui palaamaan takaisin Itäkeskukseen.

Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, Juice vaikuttaa olevan kunnossa tietysti en ihmettelis vaikka ois paikat vähän tärähtäneet ja kipeät kun kolmannesta kerroksesta TAAS tuli alas.

Mitä tästä opimme? Kuka onkaan perheen todellinen pää? Vastaus on yksinkertainen: Juice. Saa mamin huolestumaan, serkun juoksemaan ympäri kaupunkia ilman varoitusaikoja takiaan, ja isin hössöttämään sekä soittamaan vihaisia puheluja serkulle että "missä perkeleessä Juice on??". :D

argh!Lauantai 24.05.2008 22:04

Olenko mä ikinä maininnut että vaikka sinällään muuttaminen on kivaa, mä VIHAAN pakkaamista... >:(
Luulisi sitä jotain jo oppineen kun on liki 20 muuttoa takana (tää on siis yhdeksästoista) mutta ei.. Aina se on yhtä hankalaa ja vaivalloista miettiä mistä alottaisi ja miten saa kaiken tehtyä ja huoh. Toki aurinkoisella ilmalla tekis mieli tehdä jotain muutakin kuin pakata mut minkäs teet.. Pakko. Ens viikolla kuitenkin pitää mennä maalaamaan se kämppä.

Ota noista miehistä ja selvää...Keskiviikko 21.05.2008 04:28

Eilisiltainen keskustelu Rampan ja minun välillä, < on Ramin ja - olen minä.

<*tuijottaa herkeämättä Marikan naamaa* Minkä takia sä meikkaat?

- o_o

< Nii, vanhassa kodissa sä olit normaalin näköinen enemmän tässä kodissa sä oot enemmän meikannut. minkä takii, mä haluaisin nähdä sut välillä kauniina kun tulen kotiin.

- !!!!!!! o_O

< Tai siis olethan sä kaunis ihan miten vaan ilman meikkii, paljon meikkii... mut ilman meikkii on parempi sä näytät.... normaalilta.

- Nii et normaali on parempi vai?

<Eiku kauniimpi!

- ...ookoo... -.-

< siis kyl mä ymmärrän ku sä meet tai mennää ulos tai hoitaa asioit tai on jotai juhlat tai jotai tekemist ni sit meikkaa mut minkä takia sit kotona pitäs olla meikkii

- et niinku ne pitäs pestä ulkoa tullesta pois vai? ja eiks miehet yleensä halua et nainen tälläytyy niiden aikana eikä sillon ku menee ulos?

< noh... varmaan?

- mut sä et?

< nokun sä oot kaunis ilman meikkii

- joo joo tuli jo selväks :D :D :D

< :)

R:n sisko soittaa

- Se on itseasiassa sun siskon vika et meikkaan enemmän ja sun aikan, se aina höpötti mulle et mun pitäs meikata enempi ja varsinki ku oot vapaan ja et naisen pitää olla aina parhaimmillaan jne jne. ja se sano et SÄ tykkäät enempi must meikattuna.. ;)

< Täh? Eikä! Älä kuuntele sitä, hulluhan se on!! Ja miten hän muka tietää mitä mies oikeesti haluaa..

*päättyy pusutteluun*Niinpä... miten nainen voi tietää mitä mies TODELLA haluaa.. :D aina puhutaan että naiset on vaikeita ja ne sanoo yhtä ja ajattelee toista mut samanlaisia ne viisarilla varustetut kanssaihmisemmekin näyttävät olevan.. :D


Meille tarjottiin asuntoa!Tiistai 20.05.2008 01:48

Muuttohanke edistyy. Meille tarjottiin tänään kämppää, 3h+k+p, 76,5m2. Vuokrakin kohtuullinen, vain vajaa kympin kalliimpi kuin nykyisessä vaikka neliöitä on yli 20 enemmän. Torstaina mennään katsomaan.

Jaiks, jännittää! Toivotaan nyt että asunto olisi kiva ja edes kohtuullisen matkan päässä kaikesta.. Vaikka kartoista ja kaupungin esittelyistä ja ties mistä olen katsonut niin ei taida olla kuin pari-kolme kilometriä keskustaan, alueella oma ostari ja läheiselle kauppa-alueelle missä kauppakeskus, Prisma, Citymarket ym. ei ole matkaa juurikaan. Liikenneyhteydetkin hyvät, ei siis pitäisi ainakaan sijainnissa olla valittamista. Se myös on hyvä juttu että kyseessä on tosiaan kolmio, kyllä tää kaksio on kieltämättä aika ahdas kolmelle täysikasvuiselle ja kissalle..

Lahti kutsuuSunnuntai 18.05.2008 23:18

Tiukan harkinnan jälkeen ollaan nyt tultu siihen tulokseen että meidän perhe muuttaa Lahteen. Tämä tapahtuu heti kun sopiva asunto löytyy jos erään vuokranantajafirman tätiin on uskomista siinä ei mene kovinkaan kauaa, ensi viikolla lupasi soittaa.

Jaiks!

Mutta onneksi Lahti ei ole kaukana, ja aina sieltäkin pääsee pois jos ei tunnu hyvältä..

[Ei aihetta]Torstai 01.05.2008 01:39

79% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
40% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
52% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
4% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

jaa että 40% psykoottinen :D se on melkein 50% :D ja minäkö muka neuroottinen, eikä :o

niin ja tässä siis linkki testiin: http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php