IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

Oma isi <3Lauantai 14.06.2008 04:37

Kiitos isi kun jaksoit taistella. Kiitos siitä että rautaisella tahdollasi selvisit yli pahemman. Oli liian lähellä että pahin pelkoni toteutuu, oli liian lähellä että menetin sinut. Vaikka kuoleman portit jo aukesivat, vaikka menetit paljon verta ja vaikka ompeleet olivat auenneet, sitkeästi sinä käännyit takaisin ja jaksoit yli tuon kaiken ja jäit keskuuteemme <3 Nyt olet väsynyt, takana kaksi suurta operaatiota mutta jokaisena päivänä se vain helpottaa, uusi päivä on aina parempi. Rakastan sinua todella paljon isi, tiedäthän sen. Kiitos että saan olla vielä kanssasi, kiitos ettet mennyt pois! <3 <3 <3

StressipussiMaanantai 09.06.2008 01:37

Huoh, huomenna on iskän leikkaus. En oo nukkunu enkä juuri syönytkään jotain viikkoon/yli ja varsinkin nää pari päivää oon ollut ihan koomassa enkä tajunnu mistään mitään. Huomenna 6.30 ois tarkoitus olla sairaalassa ja sit jään oottelemaan sinne seuraks ainakin kunnes 8-9 viedään leikkuriin ja sithän 5h kestää se operaatio kuulema. Apua. Olen aivan kauhuissani.

Voi Juice, Juice...Lauantai 31.05.2008 05:14

Ei kauaakaan kuin armas karvaturri oli pudonnut partsilta, niinpä järkytys oli suuri kun tänään kotiintullessani huomasin että joku oli jättänyt parvekkeen oven auki ja kissaa ei löytynyt mistään.

Huhuilin ympäriinsä ja kolusin koko kämpän läpi ja kissaa ei näkynyt, kurkin myös molemmin puolin taloa josko näkyisi siellä mutta ei. Kurkkasin naapureiden partseillekin mutta ei näkynyt sielläkään mutta toisella naapurilla oli ovi auki joten ei muuta kuin tossut jalkaan ja käytävään ja kilkuttamaan ovikelloa.

"Päivää, anteeksi häiriö mutta mahtaako meidän kissa olla teillä?"

"Ai Juice vai? ei ei se nyt ole mutta kyllä se aamulla kävi tässä.."

"!!!! a-anteeksi kamalasti, ei se mitään pahaa tarkoita se vaan..."

"Ei mitään anteeksipyyntöjä, ei se haittaa ollenkaan! Joka päivähän se käy tässä moikkaamassa!"

"aijaha (kiroilua mielessä), noh, jaa.. no, hyvä kai sitten, mutta täytynee lähteä nyt kiertämään pihoja"

"ai Juice on siis kadoksissa?"

"Joo, huomasin että parvekkeen ovi oli jätetty auki kun tulin kotiin ja ei näy kissaa missään.."

"ai kamala onkohan se tippunut! No, valitettavasti ei kyllä meillä nyt ole mutta onnea etsintöihin ja toivottavasti löydät Juicen!"

"kiitos vaan, toivotaan että löytyy.. ja hyvää päivänjatkoa teille!"

"kiitos, hei hei"

...Kissa perkele! no, ei ollut naapurissa tällä kertaa (grrrr) joten ei kun pihalle.. Olin soittanut jo Raminille ja laittanut viestin Hajarille ja ovesta ulos päästyäni Hajar soitti mulle ja selitin hädissäni mitä oli käynyt ja sitten puhelin katkesi, mä sit lähdin kiertämään pihaa. Etupihalla ei näkynyt mitään ja lähdin kiertämään talon sivusta takapihan puolelle ja eiköhän talon kulmalle jo kuulunut hirveä mourunta ja sähinä.. Uloimmalla parvekkeella alimmassa kerroksessa asusti kissa (onneksi oli lasit ja verkko parvekkeella) joka puolusti selvästi reviiriään seuraavalta näköpiiriin eksyneeltä kissalta eli herra Iso Egolta aka Juicelta joka maukui, ulvoi ja pörhisteli karvojaan heti parvekkeen alapuolella samalla stepaten edestakaisin. Parvekkeella olleen kissan omistaja tuli katsomaan mitä kissansa touhuaa ja yritti ottaa sitä sisälle, kissapa hyökkäsi silmille ja sitten sisältä kuuluikin kauhistelua, Juice selvästi ärsyyntyi mun näkemisestä eikä antanut ottaa kiinni vaan luikahti parvekkeen alle piiloon. Toinen kissa meni hetken kuluttua sisälle ja Juice kaikessa rauhassa parvekkeen alla (hiljalleen tuli kyllä mun suuntaan) söi ruohoa ja haisteli kiviä ja ilmaa ja välillä katsoi mua jopa hieman ilkikurisesti, pikkuhiljaa maaniteltuani ja heinää heiluteltuani se sitten pörhisti karvansa "komeaksi" ja otti oikein söpöilyilmeen ja kierteli mun luokse kiehnäämään vienosti maukuen. Mä naureskelin (helpotuksesta??) ja otin kissan syliin ja tajusin että puhelin soi jo kuudetta kertaa peräkkäin (painoin aina hljennä-nappulaa tai punasta luuria kun oli kiire ottaa kissaa kii mut se oli vaan Hajar kuitenki), painoin edelleen kiinni ja sähläsin avainten kanssa jolloin kissa yritti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja karata - ei onnistunut kuitenkaan.. Hirveästi rapussa ei temppuillut ennenkuin ihan kotiovella ja kotiin kun päästiin yritti juosta takaisin parvekkeelle, kuitenkin ehdin laittamaan oven ensin kiinni. Sitten nappasin laukun ja lähdin saman tien vielä itikseen kun piti käydä kaupassa yms.

Soitin Raminille että kissa löytyi, Ramin oli että "Onko kaikki hyvin, onko kisu kunnossa??", johon mä sanoin että kyllä varmaan, sit se sanoi että "no hyvä kun ei meillä ole säästörahaa Juicen lääkäriin nyt". :D

Itiksessä sit vihdoin tajusin vastata puhelimeen kun H soitti vielä uudestaan, se sit kysy samantien et missä mä oon. Mä sanoin et itiksessä johon se tuumas että "Mitä sä teet siellä, mä olen vuosaaressa kun sä sanoit että missä juice ja sä olet ulkona mä heti lähdin tulee sinne mä mietin mä tuun kotii". :D no mä vakuutin että Juice on kotona ja sit se sanoi että menee kotiin, mut hetken päästä soitti uudestaan, oli muistanut ettei sillä ole avaimia joten joutui palaamaan takaisin Itäkeskukseen.

Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, Juice vaikuttaa olevan kunnossa tietysti en ihmettelis vaikka ois paikat vähän tärähtäneet ja kipeät kun kolmannesta kerroksesta TAAS tuli alas.

Mitä tästä opimme? Kuka onkaan perheen todellinen pää? Vastaus on yksinkertainen: Juice. Saa mamin huolestumaan, serkun juoksemaan ympäri kaupunkia ilman varoitusaikoja takiaan, ja isin hössöttämään sekä soittamaan vihaisia puheluja serkulle että "missä perkeleessä Juice on??". :D

argh!Lauantai 24.05.2008 22:04

Olenko mä ikinä maininnut että vaikka sinällään muuttaminen on kivaa, mä VIHAAN pakkaamista... >:(
Luulisi sitä jotain jo oppineen kun on liki 20 muuttoa takana (tää on siis yhdeksästoista) mutta ei.. Aina se on yhtä hankalaa ja vaivalloista miettiä mistä alottaisi ja miten saa kaiken tehtyä ja huoh. Toki aurinkoisella ilmalla tekis mieli tehdä jotain muutakin kuin pakata mut minkäs teet.. Pakko. Ens viikolla kuitenkin pitää mennä maalaamaan se kämppä.

Ota noista miehistä ja selvää...Keskiviikko 21.05.2008 04:28

Eilisiltainen keskustelu Rampan ja minun välillä, < on Ramin ja - olen minä.

<*tuijottaa herkeämättä Marikan naamaa* Minkä takia sä meikkaat?

- o_o

< Nii, vanhassa kodissa sä olit normaalin näköinen enemmän tässä kodissa sä oot enemmän meikannut. minkä takii, mä haluaisin nähdä sut välillä kauniina kun tulen kotiin.

- !!!!!!! o_O

< Tai siis olethan sä kaunis ihan miten vaan ilman meikkii, paljon meikkii... mut ilman meikkii on parempi sä näytät.... normaalilta.

- Nii et normaali on parempi vai?

<Eiku kauniimpi!

- ...ookoo... -.-

< siis kyl mä ymmärrän ku sä meet tai mennää ulos tai hoitaa asioit tai on jotai juhlat tai jotai tekemist ni sit meikkaa mut minkä takia sit kotona pitäs olla meikkii

- et niinku ne pitäs pestä ulkoa tullesta pois vai? ja eiks miehet yleensä halua et nainen tälläytyy niiden aikana eikä sillon ku menee ulos?

< noh... varmaan?

- mut sä et?

< nokun sä oot kaunis ilman meikkii

- joo joo tuli jo selväks :D :D :D

< :)

R:n sisko soittaa

- Se on itseasiassa sun siskon vika et meikkaan enemmän ja sun aikan, se aina höpötti mulle et mun pitäs meikata enempi ja varsinki ku oot vapaan ja et naisen pitää olla aina parhaimmillaan jne jne. ja se sano et SÄ tykkäät enempi must meikattuna.. ;)

< Täh? Eikä! Älä kuuntele sitä, hulluhan se on!! Ja miten hän muka tietää mitä mies oikeesti haluaa..

*päättyy pusutteluun*Niinpä... miten nainen voi tietää mitä mies TODELLA haluaa.. :D aina puhutaan että naiset on vaikeita ja ne sanoo yhtä ja ajattelee toista mut samanlaisia ne viisarilla varustetut kanssaihmisemmekin näyttävät olevan.. :D


Meille tarjottiin asuntoa!Tiistai 20.05.2008 01:48

Muuttohanke edistyy. Meille tarjottiin tänään kämppää, 3h+k+p, 76,5m2. Vuokrakin kohtuullinen, vain vajaa kympin kalliimpi kuin nykyisessä vaikka neliöitä on yli 20 enemmän. Torstaina mennään katsomaan.

Jaiks, jännittää! Toivotaan nyt että asunto olisi kiva ja edes kohtuullisen matkan päässä kaikesta.. Vaikka kartoista ja kaupungin esittelyistä ja ties mistä olen katsonut niin ei taida olla kuin pari-kolme kilometriä keskustaan, alueella oma ostari ja läheiselle kauppa-alueelle missä kauppakeskus, Prisma, Citymarket ym. ei ole matkaa juurikaan. Liikenneyhteydetkin hyvät, ei siis pitäisi ainakaan sijainnissa olla valittamista. Se myös on hyvä juttu että kyseessä on tosiaan kolmio, kyllä tää kaksio on kieltämättä aika ahdas kolmelle täysikasvuiselle ja kissalle..

Lahti kutsuuSunnuntai 18.05.2008 23:18

Tiukan harkinnan jälkeen ollaan nyt tultu siihen tulokseen että meidän perhe muuttaa Lahteen. Tämä tapahtuu heti kun sopiva asunto löytyy jos erään vuokranantajafirman tätiin on uskomista siinä ei mene kovinkaan kauaa, ensi viikolla lupasi soittaa.

Jaiks!

Mutta onneksi Lahti ei ole kaukana, ja aina sieltäkin pääsee pois jos ei tunnu hyvältä..

[Ei aihetta]Torstai 01.05.2008 01:39

79% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
40% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
52% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
4% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

jaa että 40% psykoottinen :D se on melkein 50% :D ja minäkö muka neuroottinen, eikä :o

niin ja tässä siis linkki testiin: http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php

kopsasin Katjalta :DMaanantai 28.04.2008 13:47

47 sain :DD

Dr. Phil sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki
tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä.
On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain 2minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua).
Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Aloita.

1. Koska olet parhaimmillasi?
a. ( ) aamulla
b. (x) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c. ( ) myöhään illalla

2. Tavallisesti kävelet...
a ( ) melko nopeasti, pitkin askelin
b ( ) melko nopeasti, lyhyin askelin
c (x ) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d () vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e ( ) hyvin hitaasti

3. Kun puhut ihmisille,
a ( ) seisot kädet puuskassa
b ( ) pidät kädet yhdessä
c ( ) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla
d ( ) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e (x) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi

4. Rentoutuneena istut...
a ( ) polvet ja jalat yhdessä
b ( ) jalat ristissä
c ( x) jalat venytettynä eteenpäin tai suorina
d ( ) käpertyneenä jalkojesi päälle

5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit...
a ( ) isolla äänekkäällä naurulla
b () hillitymmällä naurulla
c (x ) hiljaisella naurahduksella
d ( ) hymyllä

6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen...
a ( ) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b (x ) teet hiljaisen sisääntulon ja katselet ympärillesi tunnistaaksesi tuttuja kasvoja
c () teet todella hiljaisen sisääntulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana

7. Jos joku keskeyttää sinut työskennellessäsi intensiivisesti, niin
a ( ) olet tyytyväinen tauosta
b ( ) olet ärtynyt keskeytyksestä
c (x) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja

8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a (x ) punainen tai oranssi
b () musta
c ( ) keltainen tai vaaleansininen
d () vihreä
e ( ) tummansininen tai liila
f ( ) valkoinen
g ( ) ruskea

9. Illalla, juuri ennen nukahtamista, makaat sängyssä...
a (x) selälläsi, vartalo suorassa
b ( ) mahallasi, vartalo suorassa
c ( ) kyljelläsi, vartalo taipuneena
d ( ) käsi pään alla
e ( ) pää peiton alla

10. Mistä näet usein unta?
a ( ) putoamisesta
b ( x) taistelemisesta
c () jonkin tai jonkun etsimisestä
d ( ) lentämisestä tai kellumisesta
f ( ) unesi ovat aina miellyttäviä

4+7+6+2+3+4+4+6+7+2=43

PISTEET:
1. (a) 2 (b) 4. (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7. (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6.
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2. (d) 1
5. (a) 6. (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4. (c) 2
7. (a) 6. (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3. (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6. (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2. (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1

YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena,
joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä,charmanttina,hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän.
He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.

31 - 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti ja helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa.
Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.---

21 - 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään
ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona,
hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä.
Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä
Dr. Phil sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki
tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä.
On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain 2minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua).
Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Hep!Lauantai 26.04.2008 18:19

HEP-Testi

Sano HEP, jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen.