IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

3v naimisissa :oMaanantai 29.12.2008 04:36

Siis, meillä oli tänään (tai oikeastaan eilen) meidän 3-vuotis hääpäivä!! <3 Huijui kun aika menee äkkiä. Ja ensimmäinen hääpäivä mikä ollaan saatu olla kahdestaan, ekana vuonna Ramin oli siellä Irakissa, toisen kerran typerä serkkunsa roikkui mukana vaikka sille vihjailtiin hyvin suoraan että voisi edes sen illan olla jossain muualla ja tänään oli sitten periaatteessa ensimmäinen mahdollisuus juhlia :) Ramin oli kyllä 21 asti töissä mutta olipahan mulla hyvää aikaa puunata itseni, koti, ja tehdä hyvää ruokaa valmiiksi. Vähän kynttilöitä ja siinä se sitten oli. Kultu oli aika väsy ja meillä on nyt tää viikonloppu ollut hieman extrastressiä mutta kivasti meidän ilta meni silti :)

Kiitos rakkaani näistä vuosista!! <3 <3 <3 Toivottavasti seuraavat vuodet on vielä parempia (vaikka mulle tärkeintä on vain se että saan olla rakkaani kanssa, oli olosuhteet mitkä tahansa).

PS; puhelimeni hajosi joten mua ei ole saanut kiinni enkä mä ole saanut ketään kiinni, kenenkään ei siis kannata loukkaantua siitä ettei ole saanut joulutoivotuksia, pahoittelen ja toivotan hyvät joulut näin hieman jälkikäteen :) tosin en mäkään tietenkään ole saanut tervehdyksiä samasta syystä :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.