IRC-Galleria

Adrenalina

Adrenalina

whazzaaaaaaaap?! :D

Voi Juice, Juice...Lauantai 31.05.2008 05:14

Ei kauaakaan kuin armas karvaturri oli pudonnut partsilta, niinpä järkytys oli suuri kun tänään kotiintullessani huomasin että joku oli jättänyt parvekkeen oven auki ja kissaa ei löytynyt mistään.

Huhuilin ympäriinsä ja kolusin koko kämpän läpi ja kissaa ei näkynyt, kurkin myös molemmin puolin taloa josko näkyisi siellä mutta ei. Kurkkasin naapureiden partseillekin mutta ei näkynyt sielläkään mutta toisella naapurilla oli ovi auki joten ei muuta kuin tossut jalkaan ja käytävään ja kilkuttamaan ovikelloa.

"Päivää, anteeksi häiriö mutta mahtaako meidän kissa olla teillä?"

"Ai Juice vai? ei ei se nyt ole mutta kyllä se aamulla kävi tässä.."

"!!!! a-anteeksi kamalasti, ei se mitään pahaa tarkoita se vaan..."

"Ei mitään anteeksipyyntöjä, ei se haittaa ollenkaan! Joka päivähän se käy tässä moikkaamassa!"

"aijaha (kiroilua mielessä), noh, jaa.. no, hyvä kai sitten, mutta täytynee lähteä nyt kiertämään pihoja"

"ai Juice on siis kadoksissa?"

"Joo, huomasin että parvekkeen ovi oli jätetty auki kun tulin kotiin ja ei näy kissaa missään.."

"ai kamala onkohan se tippunut! No, valitettavasti ei kyllä meillä nyt ole mutta onnea etsintöihin ja toivottavasti löydät Juicen!"

"kiitos vaan, toivotaan että löytyy.. ja hyvää päivänjatkoa teille!"

"kiitos, hei hei"

...Kissa perkele! no, ei ollut naapurissa tällä kertaa (grrrr) joten ei kun pihalle.. Olin soittanut jo Raminille ja laittanut viestin Hajarille ja ovesta ulos päästyäni Hajar soitti mulle ja selitin hädissäni mitä oli käynyt ja sitten puhelin katkesi, mä sit lähdin kiertämään pihaa. Etupihalla ei näkynyt mitään ja lähdin kiertämään talon sivusta takapihan puolelle ja eiköhän talon kulmalle jo kuulunut hirveä mourunta ja sähinä.. Uloimmalla parvekkeella alimmassa kerroksessa asusti kissa (onneksi oli lasit ja verkko parvekkeella) joka puolusti selvästi reviiriään seuraavalta näköpiiriin eksyneeltä kissalta eli herra Iso Egolta aka Juicelta joka maukui, ulvoi ja pörhisteli karvojaan heti parvekkeen alapuolella samalla stepaten edestakaisin. Parvekkeella olleen kissan omistaja tuli katsomaan mitä kissansa touhuaa ja yritti ottaa sitä sisälle, kissapa hyökkäsi silmille ja sitten sisältä kuuluikin kauhistelua, Juice selvästi ärsyyntyi mun näkemisestä eikä antanut ottaa kiinni vaan luikahti parvekkeen alle piiloon. Toinen kissa meni hetken kuluttua sisälle ja Juice kaikessa rauhassa parvekkeen alla (hiljalleen tuli kyllä mun suuntaan) söi ruohoa ja haisteli kiviä ja ilmaa ja välillä katsoi mua jopa hieman ilkikurisesti, pikkuhiljaa maaniteltuani ja heinää heiluteltuani se sitten pörhisti karvansa "komeaksi" ja otti oikein söpöilyilmeen ja kierteli mun luokse kiehnäämään vienosti maukuen. Mä naureskelin (helpotuksesta??) ja otin kissan syliin ja tajusin että puhelin soi jo kuudetta kertaa peräkkäin (painoin aina hljennä-nappulaa tai punasta luuria kun oli kiire ottaa kissaa kii mut se oli vaan Hajar kuitenki), painoin edelleen kiinni ja sähläsin avainten kanssa jolloin kissa yritti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja karata - ei onnistunut kuitenkaan.. Hirveästi rapussa ei temppuillut ennenkuin ihan kotiovella ja kotiin kun päästiin yritti juosta takaisin parvekkeelle, kuitenkin ehdin laittamaan oven ensin kiinni. Sitten nappasin laukun ja lähdin saman tien vielä itikseen kun piti käydä kaupassa yms.

Soitin Raminille että kissa löytyi, Ramin oli että "Onko kaikki hyvin, onko kisu kunnossa??", johon mä sanoin että kyllä varmaan, sit se sanoi että "no hyvä kun ei meillä ole säästörahaa Juicen lääkäriin nyt". :D

Itiksessä sit vihdoin tajusin vastata puhelimeen kun H soitti vielä uudestaan, se sit kysy samantien et missä mä oon. Mä sanoin et itiksessä johon se tuumas että "Mitä sä teet siellä, mä olen vuosaaressa kun sä sanoit että missä juice ja sä olet ulkona mä heti lähdin tulee sinne mä mietin mä tuun kotii". :D no mä vakuutin että Juice on kotona ja sit se sanoi että menee kotiin, mut hetken päästä soitti uudestaan, oli muistanut ettei sillä ole avaimia joten joutui palaamaan takaisin Itäkeskukseen.

Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin, Juice vaikuttaa olevan kunnossa tietysti en ihmettelis vaikka ois paikat vähän tärähtäneet ja kipeät kun kolmannesta kerroksesta TAAS tuli alas.

Mitä tästä opimme? Kuka onkaan perheen todellinen pää? Vastaus on yksinkertainen: Juice. Saa mamin huolestumaan, serkun juoksemaan ympäri kaupunkia ilman varoitusaikoja takiaan, ja isin hössöttämään sekä soittamaan vihaisia puheluja serkulle että "missä perkeleessä Juice on??". :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.