IRC-Galleria

EilinenMaanantai 17.04.2006 15:31

Joo eilen mentiin sitten Jontahan Samuel Joonas Tomi Cankut Sami porukalla Club Volumen K-16 iltaan ja sieltä sitten iskettiin tytsyjä kilo kaupalla ja sitten lähdettiin sieltä "mega jatkoille" tai ainakin niin sanottiin. Eli Korsoon suunnattiin, kun tulimme paikalle niin huomasimme että se oli joku pesutupa jossa kaikki istui ja jotain keittiö kaappeja oli lukittu abloy lukoilla. Sitten RickyMartin alkoi kännissä repimään niitä ovia rikki ja sen jälkeen lähettiin aika äkkiä läksimään pesutupa06 bileistä.

Sitten kello oli ehkä ~3 ja alettiin miettiä miten pääsis jo takas hesaan päin... Seuraava juna: 4:51 voi v*ttu... Sit alettiin vaan venaamaan ihan kiva siinä kylmässä oli venata, sitten kun vihdoin päästiin junalla stadiin niin steissiltä ei kulkenut enää bussin bussia eikä metrotkaan vielä kulkeneet, kello oli n. 5....

Kun metrot alkoivat kulkemaan 6:30 niin pääsimme Herttoniemeen ja sieltä oli tarkoitus ottaa 93 bussi jota venasimme 5min mutta ajoi ohi joten jouduimme taas venaamaan kulkuvälinettä 20min ja sitten Roihuvuoreen tytöille nukkumaan ja sitten NYT HIMAAN!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.