IRC-Galleria

Oi Suomi..Perjantai 08.12.2006 00:03

Viimeinen viikko ollut ihan hullu. Jotenkin tuntuu ettei mitään ole saanut aikaiseksi mutta kumminkin ollut olevinaan jatkuvasti kauhea kiire. Tänään oli viimeisen esseen palautuspäivä. Esseen, josta minulla on kirjoitettuna vasta introduction. Ei jaksa stressata. Palautan huomenna. Tai maanantaina.
Tiistaina oli Hollyn 18-vuotisjuhlat, saivat taivuteltua minut mukaan. ABC (haha) oli ihan hyvä paikka, tosin yläkertaa en päässyt edes tarkistamaan kun ei ollut auki. Kun käytiin illanpäätteeksi ruokaa hakemassa, päätin olla oikein uskalias ja otin ranskalaiset... juustolla! Hyvää oli.
Eilen oli sitten ensimmäinen Itsenäisyyspäiväni täällä. En ottanut oman käden oikeudella vapaata, muutenkin onnistuin aika hyvin säästää isäinmaallisuuteni iltaan. Heikki tavattiin subwaylla vähän ennen kymmentä, oli poika jo aika hyvässä kunnossa, oli aloittanut Finlandian kippaamisen jo puolelta päivin:D. Oikean osoitteen löytäminen osoittautui yllättävän hankalaksi, mutta teemaan hyvin sopien ja isänmaan vuoksi aitojen yli kiipeillen ja kohtaloa uhmaten pääsimme perille. Skyen reissulla tutustuin siis isäntiimme; asunto oli oikein mukava ja porukkaa oli aika paljon, kansalaisuuksia laidasta laitaan. Tutustuin vielä kahteen uuteen suomalaiseen, vaihdossa myöskin, joten tunnelma oli ihanan kotoinen:).
Minulla ainakin oli todella hauskaa, jäätiin sitten lopulta yöksi, kun venähti ilta aika pitkälle. Aamulla heräsin suhteellisen kivuttomasti (vielä reilusti pöhnässä) ja enpähän ainakaan yhtä kamalalta näyttänyt kuin viikko takaperin kun puoli kymmenen maissa pääsin lopulta ovesta ulos (uskokaa pois, se oli vaikeampaa kuin kuvittelisi). Kolme seminaaria oli siis taas edessä, joista mistään en voinut olla poissa. Kaksi ensimmäistä oli vähän tuskaisia, ennen kolmatta, theatrea, ehdin hieman parantaa oloani, onneksi. Oli todella hyvä mieli sen jälkeen, meidän show on oikeasti älyttömän hyvä! Ei se siis valmis ole vielä, mutta ensimmäistä kertaa mentiin läpi koko homma. Ja lauantaina minulla on treffit Iainin kanssa! Haha, ei siis ihan mitä kuvittelette, menen vain sen huoneeseen (asuu kanssa jossain päin Muranoa) ja nauhoitellaan vähän... juttuja;).
Kämpille päästessäni minua odotti paksu kirje, päivä oli siis oikein hyvä. Luettuani ja tajuttuani kuinka paljon teitä kaikkia kaipaankaan, painuin taas suoraa peiton alle. Kuten viikko takaperin, olen oikeastaan nukkunut siitä asti. Todella vaikea uskoa että viikon kuluttua olen kotona.......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.