IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 22:37

Rakas päiväkirja.

Löysin kadulta rahaa. Raha oli minulle tuntematonta. Menin kauppaan ostamaan maitoa, mutta raha ei kelvannut. Tirpasin myyjää feissiin ja lähdin pois kaupasta.
Vastaani tuli kundi, joka kertoi yhtäkkiseltään nimensä. Se oli Jarno Kelkkala. "Kelkkala on hauska nimi", sanoin miehelle, kun hän piteli haaroistaan kivuliaan näköisenä. Paria sekuntia aiemmin olin kenkässyt sitä paskaa boolsseille.
Jatkoin iltapäiväpromenaadiani kohti keskustaa. Astelin Anttilaan aikeinani ostaa joululahjoja. En löytänyt mitään mielenkiintoista, joten varastin erään mummon rollattoorin. Annoin sen Mikko-nimiselle spugelle.
Päätin tehdä jotain hauskaa, mutten keksinyt mitään sellaista. Lopulta kuitenkin päätin ostaa jäätelöä. Huomasin kuitenkin epäonnekseni, etteivät ne ingmanin saati valion hinttarit myy jäätelöä talvella. Raivostuin niin, että menin himaan. Runkkasin. Kuuntelin linkin parkia, teroitin lusikan ja aloin viilellä ranteitani. Ollakseni tarkempi: sivuttain. Nyt vuodatan sieluani galtsun päiväkirjalle.

-Matti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.