IRC-Galleria

VaseliiniLauantai 13.01.2007 16:45

Mummoni sairastaa flunssaa. Hän aivasti tänään suoraan naamalleni, minkä seurauksena lähdin pois hänen kodistaan. Äitini soitti minulle, ja käski tulla takaisin. En mennyt.
Kävelin pitkään tiedostamatta ajan kulun nopeutta. Se kulki nopeasti.
Jatkoin kävelyäni, kunnes vastaani tuli meri. Meri myrskysi aivain kuin se olisi käytöksellään peilannut tunnetta sisimmissäni - Vitutti.
Löysin rannasta kumiveneen, johon oltiin kirjoitettu Titanic. "Tämä olkoon Titanicini", ajattelin, ja aloin puhaltaa ilmaa veneeseen. Kesti tovin, ennen kuin sain sen täyteen. Astuin kannelle, ja totesin paatin melko mukavaksi. Ripeä melonta sai käteni kipeiksi. Kolotti ja sattui, mutta jatkoin sinnikkäästi.
Melottuani itseni avomerelle, päätin jatkaa matkaa kohti uutta mannerta. Kohti uutta elämää, uusia haasteita. Silikonitissejä.
Merellä oli hirmumyrsky, ja taivaalla lenteli hirmuliskoja. Ne olivat keltaisia. Mietin mielessäni: "Tits or get the fuck out". Valitsin tissit.
Amerikan mantereen rannikolle päästyäni merivartiosta alkoi kuumottaa minua. Olin laiton maahanmuuttaja, samaa räkää kuin meksikolaiset ja huntupäisetkebab-terroristit.
Takaa-ajon kiihkeydessä tiputin veteen Tomtomin. Rakas gerbiilini hukkui, mutta tiesin sen pääsevän parempaan paikkaan. Lemmiwinksin luo.
New York - New York. Paska mesta. Kivoja tissejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.