IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

Joulu tuli!Maanantai 26.12.2005 22:03

Joulu meni. :)
Sain kivoja lahjojakin, vaikka niistä osa onkin jo käynyt läpi ruuansulatusjärjestelmäni, ja ovat täten uusiokäyttökelvottomia.

Lahjat, jotka olivat liian kovia pureskeltaviksi, luettelen tässä, syytä en tiedä, mutta ehkä näillä on vain kiva brassailla. :)

Eli ensimmäiseksi sain kalsarit. :) Äidit ne vain osaavat huomioida toisten viluntunteen niin kovin hyvin.
Sitten vuorossa oli Lauran ja minun yhteinen lahja, joka osoittautui leivänpaahtimeksi.. Tosin samaan aikaan 500 kilometrin päässä Laura sai lahjaksi myöskin leivänpaahtimen. Nyt meillä on niitä kaksi, kammottavaksi. Eipä lopu ainakaan lämpimät leivät talosta.
Lauralta sain Studio Julmahuvi-boksin. Tämän lahjan kanssa meinasi käydä kova kämmi kun viikkoa ennen joulua huomasimme että olimme ostaneet toisillemme saman lahjan. Minä ritarillisesti sitten lupauduin ostamaan lauralle jotain muuta ja lahjoitin toisen boksin isin lahjoiksi.
Sitten sain hirmu ison ja painavan paketin, pelkäsin että joku oli lastannut sen täyteen kiviä, mutta ei. sieltä löytyi Babylon 5 - The Ultimate Collection paketti, joka siis sisältää koko Babylon 5 - sarjan, 110 jaksoa tiukkaa avaruussaagaa, plus sitten kyseisen sarjan pilottijakson, Crusade nimisen spinoff-sarjan sekä 5 tv-elokuvaa. Paketissa piti olla myös juliste, mutta se oli jonnekkin hukkunut. ja yksi levyistä puuttui, sen tilalla oli väärä levy. No, pitää pistää vihaista palautetta ja ehkä saan vielä levyn sekä julisteenkin :P
Niin, sainhan minä vielä leffalausahduskirjankin. ja suklaata... enempää en muista. Mutta se saattaa johtua kinkusta... tai jtn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.