IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

noniiin,eilen sitten löytyi vika...Tiistai 06.12.2005 13:46

kinusin päivystyksestä puoliväkisin lääkärille ajan,kun taas oli kuumetta... eilisen päivän paras lukema oli 38,9. vihdoin löytyi syy tähän kuumeiluun.... molemmissa korvissa korvatulehdus! eikä ne ollu oikeestaan etes kipeenä ollu :) sain viikon lääkekuurin,jospa se nyt tepsis.... yöllä kyllä oli kauhian kipiänä oikee korva :/ ja viljo nukku tosi huonosti alkuyöstä.... kävin joskus yöllä vessassa ja verensokeri tms. oli vissiin vinksallaan,kun piti monta kertaa ryssähtää lattialle kasaan kun meinas taju mennä :b ryömin jääkaapille sitte limukkaa juomaan ja siihen mennessä kun jääkaappi anto valomerkin niin minäkin taas jaksoin yrittää vinttiin,ja pääsinkin....onnneks.... :)

tänään on sitten itsenäisyyspäivä.... ois ihan kauheesti kaikkee tekemistä....
vaan jos ny sais ees uuen pyöröpaalin siirrettyä(tai siis siirrätettyä isännällä) laitumelle ja pihavalot palamaan,nii se ois jo aika hyvä... joulukorttikuvat pitäs saaha otettua,vaan saa ny nähä miten se alakaa luonnistuun....

positiiviset:ihanaa kun on oma perhe!meillä on kuitenki maailman parhaat lapset,vaikka iiriksellä väliin onkin uhmaikä päällimmäisenä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.