IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

juuu....Keskiviikko 07.12.2005 22:39

iiristä piti käyttää eilen päivystyksessä,sillä meni taas henki ahtaalle räkätauvin kans :( mummu käytti iiristä siellä päivystyksessä,iiris oli mennessä oksentanu limaa päälleen.... spiiraa hengitti ja oli sanottu että jos vielä menee henki ahtaalle,niin pitää tahtua venttoline resepti...isin tyttö....vaan ei varmaan ois ollu niin väliä vaikkei tuota hengenahtautta räkätauvissa ois isältään periny.... :/

viljo on kuitenki vielä toistaseksi terve,suutaan mukeltaa siihen tahtiin että jo on kumma jos ei kohta ala hampaat tulemaan :)

madotin eilen molemmat kopukat...viimeks matokuuri meni paremmin justille,nyt pikkasen tökki,sain kuitenki annettua :) winda sotki viimeks aika hyvin mut matolääkkeeseen,vaan nyt se meni kurkusta alas,niin että kumpiki oltiin yhtä ihimeissään :) vaan hyvä että meni,mulla olikin asenne siihen touhuun että "p*rkeleen koni,tätä et syle ulos,tää on liian tyyristä tavaraa haalareille sylettäväks" ;D huomasin aamusella justia kahtellessa että se alakaa näyttään jo hevoselle :) pitäs saaha otettua uusia kuveja ja laitettua niitä tänne.

tein viimeyönä tearangelin joululahjaa kun iski inspiraatio ja viljo nukku :) sitte yhtä äkkiä huomasin että hupsis....kello on kolome yöllä :D ei oo enää ihan kauhiasti kesken.... mua jänskättää ihan hirviästi että mitä se tykkää siitä :) tähänmennessä oon ite tyytyväinen(tosin eihänse vielä oo valamis)vaan en yhtään tiiä mehtaako tearangel tykätä.... täytyy muistaa sitte esittää sille pyyntö että jos se ei tykkää siitä,nii sen saa palauttaa takas mulle ;)

se on kohta joulu....iskee taas kauhee paniikki....lahjoja on paljon alotettuna,vaan ei taija olla yhtään vielä valamiina...ku ois nii paljo tekemistä....argh!!!!

varasin justille viimesen kontrolliajan...se ois 19.12 klo:13.00
toivottavasti en jouvu perumaan sitä aikaa kyytin puutteen takia...pasi oli myyny koppinsa pois,on kuulema jo uuesta kaupat tekeillä,vaan ei tiiä vielä että syntyykö ne,kuulema hinnasta vielä erimielisyyttä.... toivottavasti se ny sais sen kopin ostettua....

vaan pittääkait sitä lähtä vielä hommaileen....pittää koittaa saaha kuvat järkättyä kansioihin tässä joskus...ja lissää kuviaki ois kiva laittaa näytille :)

ai niin,positiiviset: onneks viljo on vielä terveenä. onneks oon taas keksiny mitä haluan tehä sitte isona ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.