IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ulkona vaan on lievästi ilmastunu kurja keli :b paavo oli ihan h-moilasena kun puikkasin ennen kuutta sille päishtet päähän ja talutin lavolle :) tai niin no sitä ennen mun piti herättää isäntä siirtään jokkis auto nosturille siitä nosturin eestä... mää kun en osaa käynnistää sitä kapinetta :D
paavo tosiaan oli niinkuin ois aatellu että "mitä v***ua nytte tapahtuu? mihin me tähän kellon aikaan ollaan menossa?eihän me ennenkää olla tähän aikaan mihinkään lähty!" ja vielä kun winda hihku sen perään niinku paavua ois oltu teuraaks viemässä,niin melko selvio oli että hetken aikaa paavo seiso niinku viulun kielenä tuossa lavon ovella ja täräjäs jännityksestä.... mutta kun hokas että mää rupesinki porstaileen sitä,niin rauhottu ja nautti raapsuttelusta :) päätin kiskesta sille loimen päälle,kun nyt se oli kuiva muualta paitsi oikeesta ronkasta. testailin sille päälle eiri loimia samalla :) tai no eka lykkäsin justin vanhan fleece loimen sen ronkkien päälle limppiin kun harjailin muualta muraa pois ja sitten kun olin harjaillu kaikkialta muualta paitsi harjan ja hännän sekä naaman,niin hain varsten justin vanhan verkkoloimen ja nakkasin sen paavon pälle ja siihen päälle sen justin vanhan fleecen....no se verkkoloimi oli... hieman pieni :D mutta kyllä silläkin alkuun pääsee,täytyy investoija tässä joskus paavolle isompi loimi.... ja se fleece...no menihän se päälle,mutta pieni se oli sekin,joten paavo saa sitten windan loimet ja winda justin vanhat loimet,kun ne passaa kuitenki windan päälle ihan nätisti :)
sitten kun olin saanu koko paavon harjattuu,niin vaihdoin sajeloimen niskaan ja poika pääs takas laitumeen :) on sillä vaan hurja ruokahalu! taluttaessakin koitti aina muutaman metrin välein päästä haukkaan heinää maasta :D hieno mies <3 <3 <3

pikkasen paavolla meinaa olla ylimäärästä virtaa,mutta ihan vähä vaan...se on niin viimesen päälle viksu mies,kun se tottuu niin nätisti uusiin asioihin :) ja jos se säikähtää jotain,niin ei saa mitään hirveitä laakeja :) niin viksu mies,että <3 :)

vaan nyt mää lähen kahaville,enää kun ei viitti mennä takas nukkuunkaa... jos sitte ehtis jo ison läjän lämmintä vaatetta päälle,jos vaikka kerranki onnistusin lähteen johonki niin ettei tulis kiire ;D elukatki on ny sitte jo laiteltu siihen malliin ettei tartte ku kaurat ennen lähtyä käyvä nakkaan hevosille :)

palataan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.