IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilen iltapäivällä käytiin sitten vihdoin tupun kanssa kärryilemässä windalla :) mentiin ihan vaan kävelyä ja lätistiin samalla,mukavaa oli :) ei se tupu ihan vielä ymmärrä miksi mää aina "kouhkasen" että miten iiiihania hevosia mulla on ja miten mukavaa niitten kanssa on värkätä,mutta kuuletti lähtevän mielellään toistekki kyytiin istuun :)
windalla on jotaki häikkä vasemman takasen nilkassa,kerääpi nestettä,vaan ei aro eikä onnu... ja eilen se neste oli hävinny sen kevelylenkin jälkeen,joten ei varmaan ainakaan pahaa tehny :) oli tosin tullu nyt aamuksi takas,vaan kun se ei oo ees lämmin... hmmm...
kengittäjäki pitäs taas käyttää.....
isännännän kans neuvoteltiin että jos se sais huomenna aurattua sillä "uuella" aurallaan tuohon "kesälaitumelle" mulle "radan" että saisin ratsastella siinä nyt alkuun windan kans,ettei sen tarvii lähtä mun matkaan tienpäälle :D siinä samalla "radalla" vois ehkä kenties sitte "tulevaisuudessa" ajaa justilla?pitää kysyä tearangelilta :)

eilisen lenkin jälkeen winda oli sen verran hikinen että päätin nakata sille fleesen niskaan ja laittaa 1,5h ajaksi talliin kuivaan.... karsinaan asti kun päästiin,niin akka alako hirnumaan kauhiasti justin perään ja toisella puolella pihaa justi huuti windan perään :D hetken jo mietin että vienkö windan sittenki takas pihalle,vaan totesin että pakkohan niitten on tähän kuivattelu hommaankin tottua ja nakkasin vaan pari siivua kuivaa heinää nokan eteen ja vejin tallin oven perässäni kiinni. olihan tuo sitten rauhottunu jo ku menin pihalle takas noutamaan,ja justiki oli asettunu.

nuo molemmat pollet on kyllä meleko paksussa kunnossa....winda varsinki :D ku siltä ei enää etes tunne kylykiluita läskin alta! ':o silläki varmaan vois sitte ehkä ajaa tuossa pellolla,ja siihen tohtis hämärämmälläki :) pakko se on saaha liikenteeseen pikkuhiljaa...jo ihan munkin takia ;)
justilla sentään tuntuu kylykiluut.... ei tosin kovin helepolla,mutta tuntuu kuitenki ;)

tänään sitte käytiin olussa mun siskon tykönä,viljo jäi mummulaan hoitoon. käytiin ninjassa(korukauppa) ostin kahet nappi korvikset.sitte sinooperissa(kauheen tyyristä!).sitte käytiin rossossa syömässä,sisko tarjos ;D ai että oli hyväääääää!!!! :) kermapotut ja joku konjakkipihvi :) sitte vielä kangaskaupassa ostaan fleeseä,oi tarkotus ommella pari kaulakappaleviritystä kuivatukseen :) ja vaalianpunasta "teddy tyylistä" karvaa rintaremminpehmustetta varten,kun ei mieluisen väristä löytyny minkään virman kuvastoista :D

vaan nyt pitää joutua...jää sepostus vähän kesken,kerron loput myöhemmin jos ehin ja muistan :)

positiiviset:ihana oli syyä "ravintelissa".ihana oli nukkua autonkyyvissä :D ihana oli nähä siskoo :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.