IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

johan se pari viikkoo taas pysy...Torstai 22.02.2007 15:31

paavon vasen takakenkä nimittäin... toisia kauroja nakatessani rupesin katton että lemppaseekos se tuhannen kenkä taas siellä kavion alla.. ja siellähän se läppäsi... kahella naulalla oli käreltä kiinni...nyt oli pysyny oikeessa kohassa,ei ollu luistanu kavion alle...pikkasen oli tieten pinnasta lähteny sivuilta kavioo,mutta mitään isoja paloja ei puuttunu eikä kavio ollu lämmin... mikähän hitto tossa ny maksaa että se ei pysy paikallaan! :(

otin sen sitten ovelle naruihin seisoon ja tovin mietin vaihtoehtoja millä työkaluilla sen kengän irrottasin kokonaan ettei revi kaviota irrotessaan tarhassa... pienillä sivuleikkureilla ja vasaralla sekä maalin rappaus siklillä sain sitten sen kengän nätisti irti :D pitäisköhän oikeesti hommata jotain oikeitakin välineitä tohon kengän irrotukseen... :D ja työ asento oli taas sarjassamme tosi ergonominen ja kätevä :D olin hepan alla kumartuneena niin että kavio oli mun sylissä ja takapolvi selän päällä :D noh, pää asia että homma tuli hoidettuu :)

nyt sitten pohdin tohtisinko kahluuttaa sitä ilman kenkää tuolla pellolla... periaatteessa siinä ei pitäis olla mitään estettä,mutta tarkistan kuitenki joltain joka tietä paremmin :)

kerkesin tuossa aamulla säikähtää jo että viiatti on pukannu nesteet pihalle tohon nosturin eteen ja soitin isännällekkin siitä aiheesta... nestettähän se oli siinä lattialla,mutta ei viiatin nestettä :) siinä ei kuulema oo punaset nesteet sisällä :D oli eilen detourin seatista siihen nosturin eteen roiskahtanu... eli ihan turhaan sitä säikähin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.