IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ajelimpa tänään taas justilla :)Perjantai 17.02.2006 00:13

puolen päivän aikoihin jertsu setä kävi ammaan iiristä ja viljoa että sain käyvä käveleen justin kans mehtärannan lenkin ympäri. ihan hyvästi meni :) pysähyttiin varmaan noin 30 kertaa :D pysäytin sen seisoon aina kun arvelin eessä olevan jotaki mitä saattais pelätä ja sitte vielä sen pelko kohteen kohalla :) ihan varma en oo siitä toiminko oikein,mutta ainaki vaikutti että se helpotti sen "pelkoja" :) tukin lähtiessä siltä korvat ja laitoin itelle kypärän,miten niin tykkään siitä potasta? :D

kun lähin ulos,nii viljo nukku porstuassa ja iiris jäi jertsun kans telkkua kahtoon...ku tulin,nii sain kuulla että iiris oli melkein heti mun lähettyä alakanu kiljumaan niin että viljo heräs :b sen jälkeen oli sitte heti lakannu,eli oli vissiin sitte hallunnu setän kiusaksi herättää viljon :b sitten se vielä kakkasi päivällä housuun :b koko illanki on ollu sellasta uhmaa ja tahallaan muitten ärsyttämistä ilmassa... :/ miten nuin pieni jo osaaki halutessaan käyvä kaikkien hermoille? oisko äitiinsä tullu ;D vaan jospa se ois huomenna paremmalla mallilla....

tän illan meno peruuntu ja pääsinki ajamaan justia tänään :) hyvä niin,huomenna en sitte vissiin kerkiäkkään ajamaan,mutta jos valjaissa seisottas :)
valjastus suju tänään jo paljon nopiammin :) kolme "heikkua kohtaa" mulla vielä siinä touhussa on:1.mahavyön kiristys,2.kielisije,3.potkuremmi :)
mahavyötä en millään tunnu ite saavan riittävän kiriälle :/ eilen sen kiristi pykälällä isäntä,tänään jertsu kun se sattu just sopivasti tuleen hakeen jotaki autotallista.
kielisijettä taas koko ajan pelkään laittavani liian kiriälle :D tarkistan monta kertaa ennen liikkeelle lähtyä että justin kieli ei ala sinertään :D ja tänäänki sijoin sen kielen 2kertaa,kun kuvittelin eka että se kieli sinertää,mutta ku rupesin irrottaan sijettä,niin totesin että ei se sinertänykkään,kuhan kuvittelin :) mutta uusiksi piti situa :)
potkuremmiä taas saikkaan ees taas aatellen itekseni että:"nyt se on liian löysällä...no nyt se kuitenki meni liian tiukalle....liian löysä taas....liian tiukka...." :D vaan jospa tää tästä ;)
justilla on onneksi toistaseksi ainaki ollu pitkä pinna ja se on seistä töröttäny valjastettavana paikollaan,iha niinku pittääki :) hieno varsa! :)

valjastus operaation jälkeen lähtiin taas iha päineen liikenteeseen,nyt ei ollu ees kettään kattomassa :) käytiin kääntyyn melkein tuolla isolla tiellä asti :) eli ei kovin pitkä lenkki tullu tälle päivää aisoissa,vaan en viihtiny ajaa pitemmästi ku hämärä rupes taas tulleen... onneksi illat valostuu koko ajan... järkevähän tietty nyt varmaan ois ollu ajaa se mehtärannan lenkki kun käytiin siihen tutustuun,vaa..... :) empä aatellu taas liikkeelle lähtiessäni :)
justi meni kyllä hienosti :) takaa tuli 2autoo,eikä välittäny niistä mitään :) menivät kyllä melko lujaa ohi...niillä tieten oli kiire :)
kotia ku tultiin nii maltto jo paremmin oottaa valjaitten purun ajan mitä eilen :) kyllä tää tästä ;D sitte leikkasin pisimpiä korva karvoja vähä lyhemmäksi siltä,ku tuppoja tunkiessa ja pois ottaessa tuntuvat olevan tiellä.... ja kaviot tietty koputtelin ja kahtelin,niinku eilenki :)

muistoja:ala asteella en tykänny koskaan hiihtää...vaikka muka oon iha "hiihto sukua" :) aina ku oli hiihtokilpailut,nii olin viimenen...paitsi yhtenävuonna ku yks tyttö oli loukannu jalkansa aikasemmin,eikä oikein ollu kunnossa,mutta halus silti hiihtää kilpaa :) sillon olin toiseks viimenen :D

ala asteella en tykänny myöskää mistään joukkue lajista,kun olin aina niiten viimesten valittujen joukossa,usein jopa se viimenen joka toisen joukkueen oli pakko ottaa... kas kummaa että musta ei tullu kovin urheilullinen ;D

päivän positiiviset: oli nätti päivä :) justi toimi loistavasti lenkillä :) sisko alkaa hissukseen oleen "tolpillaan" :) lauantaina pääsen näillä näkymin raveihin tearangelin mukaan kun mun toinen sisko lupas ammata muksuja siihen asti että mummu pääsee hiihoista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.