IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntain kuulumisia :)Maanantai 23.04.2007 03:23

iiriksen synttäreitä pippaloitiin :) mummu ja pappa ja detour oli kylässä, samoin esko ja virva :) kakussa taas pieni sivumaku, jota kukaan muu kuin minä ja isäntä ei ollu huomaavinaan... mietin jo että päästääkö se toinen kakkuvuoka jotain makua itestään taikinaan,vai mikä on ku jo toinen kakku maistu aavistuksen hassulle... mutta... noh, ehkä ei maustekorppujauhoja joissa on suolaakin ole tarkoitettu kakkuvuuan "korppujauhotukseen" :D mummu sen pussin "perän" anto viljon synttäreitten alla,eikä sillonkaan tullu luettua ollenkaan pussin kylestä mitä siinä sanotaa :D sattuuhan sitä ;D syötyä se eellinenki kakku tuli,eiköhän tuu täki ;)

iiris sai jo aijemmin aila-tätiltä puhuvan heppavauvan ja detourilta tanssikengät :) tännään rinsrenssa neiti sai lisää heppoja ja nukkeja ja tietty karkkia :) tarrojakin sai...ja nyt niitä on jo keittiön portaissa :D toisella nukeista oli pitkät kiharat punertavat hiukset ja iiris meinas että "täähän on vähän niinku heidin näkönen!" :D kieltämättä jotain samaa näköä oli ;)
iiriksellä oli juhlien aikana "hilukilu rinsrenssa mekko" :) ja nyt sitä hilukilua on jokapaikassa :D josko sitä huomenna sais purettua kamerasta kuvia koneelle... :)

iltapäivällä käytiin hakemassa tuohon pihalle jo se eskortti..... ei se paha oo ajaa,hiukan vaan arvelluttaa että noinkohan menee heittämällä muka pakokaasutestistä läpi.... noh, katotaan... haikee silti aatella viiatin myymistä....:/

iltasella käytiin wintturin kanssa kaijannevan laavuntiellä "terapia" ratsastuksella :) oli niin ihanaa köpötellä römppäpömpän kanssa auringin laskiessa että melkein itku tuli <3 on se vaan hieno polle <3 pari lyhkästä laukka pätkää otettiin ja akka meni pätkän verran jopa sellasta kiikkutuolilaukkaa :D mukava ku illat valostuu...kohta näkee jo melko myöhälläkin olla liikenteessä... pitäsköhän ottaa oikeesti wintturillekkin kuntokuuri... saiskohan sitä jostain revittyä ihan niin paljon "ylimäärästä" aikaa että sais akkelin syksyksi kiitolaukka kuntoon? se ois ihan mukavaa jos sais ja pääsis sen kanssa semmosiin kisoihin, se kun niin tykkää laukata :) mutta ensin painua pitäs saaha akalta ainaki se 150kg varmaan pois ja kuntoo korkeemmalle... noh, sen näkee sitte syksyllä että onko sitä aikaa löytyny ;D mutta tuon kanssa touhuilu on kylllä niin terapeuttista,ettenkö sanos <3 se on sellasta "aivot narikkaan" touhua,kun ei tarvi niin skarppina olla :D monta mettäautotien pätkää on vielä akan kanssa läpikäymättä :) uusia reittejä täytyy aina kehitellä ;)

ihan iltasella pyörähettiin viljon kans tearangelilta vihdoin hakeen ne pollejen matokuurit jotka se toi meille ja käytiin mutka sisälläkin :) viljo oli sitä mieltä että sira ei oo koira,arttu vaan on koira, sira on kuulema susi :D

nyt janottaa... :D
vaan ei kai siinä, lähtis nukkuun :) palataampa taas :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.