IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jee, oon ollu ahkera :DTiistai 22.05.2007 17:49

monta koneellista pyykkiä jo pestynä ja narulle kiikutettuna,nytkin kone hyrskyttää :)
dotour kävi hakeen viljon toviksi seurakseen, joten mehän sitten iiriksen kanssa istuteltiin tomaatin taimia uusiin purkkeihin :) purkit vaan taas tuppas loppuun kesken...ja keittiön pöydällä ei kohta oikeesti enää niiltä multapurkeilta mahu syömään...ja meillä on kohtuullisen iso pöytä :D pitänee jo osa taimista roudata mummulle, kun sille lupasin niitä myös lahjottaa :) enkähän mää ny nuin jumalattomia määriä tomaatin tahi avomaakurkun taimia tartte :D kylvin myös jäävuorisalaattia kasvamaan... jospa se vaikka onnistuski :) enkä muuten ees sotkenu mökkiä multaan,kun istuteltiin pihalla, oli oikein hyvä keli siihen :)

käytiin iiriksen kans asiasta tehen wintturiaki sitte puhuttelemassa, kun lupasin sen iirikselle palkaksi jos ahkerasti auttaa äitiä :) syötettiin puokkiin kuivattu leivänpala ja akkeli oli mielissään :) iltasella ois jossain vaiheessa tarkotus grillailla mummulassa,nam <3 nyt viljo nukkuu päikkäreitä ja iiriskin ainakin yrittää päästä unenpäästä kiinni...
menis sohvalle hetkeksi itekki oikaseen ja selaan agrilta tullu heppatarvike kuvasto ;)

ai nii, tuli mukava puheluki päivällä :) tarjottiin töitä :D ihan vaan alustava kysely tosin oli, mutta jo tänään aikoivat laittaa sähköpostia asiasta :) ennenki niitä hommia tullu tehtyä, joten mikäs siinä :) toki ne on vaan ihan ns.pätkähommia, eikä niitten toteutuminen oo koskaan etukäteen varmaa,mutta ainakin ois mahollisuus päästä pikkasen lisää tienään :) kaikki rahantulo on enemmän kuin tervetullutta! :) jospa tämä tästä alkas suttaantuun... :)

jep, mutta ny huiliin hetkeksi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.