IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kiirus päivä...ja yhä jatkuu...Perjantai 25.05.2007 20:13

aamusta iiris nakkaan kerhoon, sillä välin kun se oli kerhossa,tuhersin liituilla iltaa varten eskariluokan taululle kevät maiseman elukoineen :D olipas vaan mukavaa touhua :D kun ois itelläki tuollanen laadukas iso liitutaulu! siihen oli niiiiin mukava suttailla :)

sitte suunnattiin viljon kans kotia,käytiin kattoon postit, ja kas, se kirje jonka piti tulla tänään oli tullut :D jee,myönteinen päätös tuli :D ja eikun lisää lappuja täytteleen ;D sitte suunnattiin kelalle nakkaan yks lappu sinne(jatkossa saa taas käyvä jonku mutkan niitä lappuja kuskaamassa...) ja sitte tiimarin ja ojan alakerran kautta kirjakauppaan tusseja ostaan(ojan alakerrassa oli ihan kivan näkösiä toppeja joissa oli sivussa sellanen hopeinen heppa painatus,mutta kun ei ollu olkaimia ollenkaan,niin totesin että en tahokkaan :D sensijaan siellä oli aivan ihana hame aletangossa jonka haluaisin... mutta hilkun liian hintava vielä etä ostasin,kun se oli sellanen juhlavampi hame....)sieltä sitten suunnattiin maukalle kuluttaan aikaa kun se js:n kanssa sovittu miitinki siirty reilulla puolella tunnilla...ja olipahan taas viljo villinä :D ei ollu päikkäreitä nukkunu... :D piitu polonen pelkäs meijän ukkelia eikä tohtinu tulla yhtään puhuteltavaksi :D js:n kans sovittiin tiistaille us palaveri, siihen mennessä pitäs yks oleellinen asia saaha päätettyä... pitää pistää aivoriihi pystyyn ja kysellä ideoita muiltaki :)

kotia ku tultiin niin nakkasin wintturin syömään vihreetä ja menin ite siksi aikaa tussejen kanssa kasvihuoneen kimppuun :D oveen kerkesin jo tuhertaa silmän ja suun, on siihen pakko se nenäki tehä,ei voi mitään :D toiselle sivulle tussailin ylös auringon kuun ja tähdet :) ja alas leppiksen ja vihreen toukan :) homma jatkuu vissiin huomenna,mikäli säät sallii :)
muu porukka veti päikkäreitä sillä välin... oishan tuo ollu mukava itekki,mutta olokoon... kuolema kuittaa univelat ;) sitte tyhjäsin kameran muistikortin illan kevätjuhlaa varten,kun hoitajat pyysivät että kuvaisin koko illan ohjelmistón yms :) nyt pitäs mennä suihkuun,ehtiä juhlakamppeita itelle ja viljolle,isännälle jo onki ja iirikselle... kiirettä pittää...

vaan nyt suihkuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.