IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aurinkoista päivää :)Lauantai 16.06.2007 20:28

eilen illalla käytiin ostaan laminaatit ulkohuoneen lattiaan ja vähän maalia... meni reipas tunti rautakaupassa :o noh, nyt ne kuitenki on ostettuna, ja ehkä jp huomenissa lattiassa :) jee :)
seinien värit sitten hiukka muuttu...näin ollen tarvi ostaa hiukka eriväristä laminaattiaki...onneks ei tullu ostettua sitä jo sillon kun osti maalit... kohtä pääsee jo siitään romuja sinne :) verhotki pitäs hommata.... sain äiskältä melkein itteni mittasen kukan :) tietty se pitää sinne pihahuoneeseen sijottaa :) ja sellasen toisenki kukkendaalin sain, sinne samaan osotteeseen päätyy seki :)

tänään kävin irvassa raveja kattoon :) ja tietty piti kuvailla :D ...vähä... :D yli 300 ruutua,...siinä tosin on sitten hutitkin mukana laskettuna :D windan eka jälkeläinenki juoksi ekan starttinsa siellä :) ja voitti :D heenoo :) laittelen kuviaki varmaan tänne raveista,jahka ehin...

iiris oli saanu tänään lohen :D ihan ite,ja vieläpä virvelillä :D aika hieno suoritus 4v tytöltä ;) pappa sen kuulema oli rantaan kelannu, ja hyvä niin, ihan kalan kokonen kala se oli :)

tänään vielä pitäs tyhjätä pihahuonetta lisää ja imuroija ja pyyhkästä vähän kosteella... kyllä se tästä :)

palataan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.