IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lyhyesti viime päivien kuulumisia...Keskiviikko 05.04.2006 02:23

perjantain ja lauantain välisen yön muksut oli mummulassa ja me siivottiin isännän kans mökkiä ku lauantaina oli viljon 1v kakkukahvit :) saatiin jopa siivottua :D lauantaina sitte tekasin tosiaan kakun ja sukulaisia pistäysi kahavilla. sunnuntaina oli siskon tytön ristiäiset oulussa ja nimeksi pikku rinsessalle tuli Mirja Aino Johanna :) iltasella käytiin tearangelin kanssa reippailemassa :D kävellä päkytettiin 8km! :D ja sitte päälle kakkukahavit :D jerry pääs meitin matkaan lenkille,ja ihan hyvi seki sen jakso kävellä ;)
maanantaina kävi esko kengittään justin ja vuoleen windan kaviot. esko myös raspas molempien hampaat. windalla ei ollu juuri sanomista hampaissa,mutta pyyhkäs se niitä kuiteski ja se vanha akka koitti taas rueta nyrkkeileen :D etusta visko eteenpäin ku raspailtiin :D justi puolestaan koitti hypätä pystyyn,vaan eihän tuolla meitin tallissa kovin korkialle pääse päätään nostatteleen ;D oikein katku nousi sementtilattiasta ku se kuopasi tasajalakaa hokkikengät jalassa :D vaan eipähän tuo talli silti palanu...*in said juttu*
justin kengitys meni aikalailla ok,ei juuri ees yrittäny resuta,viimestä takasta meinas pikkasen rueta nykkiin kesken kengityksen,vaan se oli lähinnä sellasta testaamista että saiskohan sen jalan "itelleen" jos pikkasen nykäsis :) ihan viksusti oli,hieno varsa :) raspaus sitte oliki oma operaationsa.... vasemmanpuolen hampaat oli ihan ok,oikeella puolen oli ihan vähä piikin alkua. vetäsin sitte kiilalla rintuuksille sitä ku alko konkoileen,eikä ekalla komentamisella ja avari läimäytyksellä uskonu :b sitte tokeni :) mut kaikenkaikkiaan hyvin meni :)
esko lupas jo että voi ens kengityksen yhteyvessä kahtua minkänäkösesti justi menee kärryjen eessä,että tarviiko vielä kengityksessä sen kummempia huomioija.

tänään käytiin muksujen kans h-vedellä mummulassa. kävin kangaskaupassaki ostaan paitavärkkiä :) autolla ajokeli oli huonno :/ vaan en ajanu ojaan :) illalla käytiin isännän kans sikapäivillä kärkkäisellä...siellä oli iha kauhiasti väkiä! paras sen reissun ostoksista oli olumppuksen kinofilkka pokkari 80mm zoomilla,makso 29€ ja saatiin vielä 5filkkarullaa kylkiäisiksi :)

päivän positiiviset: sain vihdoin uuen filkka pokkarin! en ajanu ojaan autoo,vaikka keli oli mitä oli :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.