IRC-Galleria

annihilation.Maanantai 05.12.2005 05:48

aattelimpa tässä pitkästä aikaa kirjottaa tätäki ku vappaata aikaaki on ja tylsyys vie jalat alta ruohonleikkurilla. vois vaikka napata lentävän mursun ja lähtä grönlantiin tuohamaan r-kioskeja. sitte koko maailma muistas mut ja palvos meikän nimeä. jussi, mursujen kuningas. ja sitte kaikki muistelis kuin päihitin perunoitten kansalliskaartin ratsastaen paholaismursulla suoraan vihollisen sydänjoukkoihin ja teurastamalla maailman pelottavimman armeijjan yksin!(oke mursu autto vähän).

tuosta tuli mieleen miun ja annemarin maailmanvaltaussuunnitelma, joka lähti alunperin maksamakkarapötkylätaistosta aurinkonnousun aikaan ja huipentu meijjän neljännenkymmenen patsaan pystyttämiseen ku oltiin nii jumalia. ei etes pesukoneitten hirrrrrmuinen voima pysäyttäny meijjän holokaustimarssia läpi maailmankartan, ku oltiin hurjia ja koviksia ja pahiksia ja bätmänki kalpenee!

np: Rammstein - Bück Dich

katoimpa tossa vasta harry potter nelosen. itseasiassa se oli ihan viihyttävä leffa, mutta siinä oli se jokin josta mun on nyt pakko avautua ja vuodattaa lattialle kaikki limaset sisäelimeni. voldemort, vittu pimeyden loordi ja absoluuttinen paha, ei vittu saa jotain 14-vuotiasta rillipääruipeloa räjäytettyä palasiksi, eeeei. ku vittu se voldemortti hävittää valtakuntia taikasauvvan heilautuksella muttei saa jottain aivovammastapuberteettikukkakeppiä ammuttua päähän avada kedavralla! nii, ja siinä toinen asia joka mua häiritti siinä härripötterisä, avada kedavra. vittu se on niinki joku maailman ainoo TAPPOKIROUS eikä voi etes hoitaa hommaansa tyylillä. mie ootin sellasta että se äijjä räjähtäs sisältäpäin ja nylkeytys ja vittu palas ulos olemassa olosta nii ei saatana ku joku lame vihreä välähys ja sitte ollaan niin kuollutta niin kuollutta.

mut nyt mie kyllä silti meen löllertämmään jonnekki muualle ja kieriskeleen napalmissa. "AVADA KEDAVRA!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.