IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Mara sanoo:
moiks

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
yarrr!

Mara sanoo:
örrrrr

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
äläny, mie oon merirosvo

Mara sanoo:
onko sulla puujalka?

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
ei, mutta helevetisti rommii ja papukaijjoja!

Mara sanoo:
hyvä!

Mara sanoo:
ootko montaki laivaa ryöstäny`?

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
en oikeestaan, mutta oon ottanu monta miekkailumatsia niitten perkeleen papukaijojen kansa!

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
ja bittu mie aina hävviin niille :E

Mara sanoo:
papukaijat rokkaa :F

Mara sanoo:
ne on liian älykkäitä

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
TÄH?

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
ei ne ossaa ku syyä sitä saatanan keksiä! (ja ehkä kröhöm miekkailla.. vähän)

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
MURSUT! siinäpä vasta mainioita veikkosia!

Mara sanoo:
on vai? en oo iniä tutustunu niihin lähemmin :E

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
kantsii!

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
niitten viiksistä saa vaikka ovimaton!

Mara sanoo:
joo virkaatko sä niitä tai jtn?

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
e, ku revin irti ja pläts, there yee gou 'oy matey, a fine carpet fer teh door!

Mara sanoo:
hullu niille käy kipeetä

Mara sanoo:
:F

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
EEE KÄY

Mara sanoo:
mite nii o.O

jussi. (vittu puukotan teitä lusikalla otsaan!) sanoo:
ku pingviinit on kautta aikojen tehny mursviniviiksistä turkiksii nii ne on kasvanu custom to pain ja kyllllllähän ne perkeleet kestää vaikka ydinreaktorikeskityksen keskelle persettä!

Mara sanoo:
o.o ssiisshtiä

annihilation.Maanantai 05.12.2005 05:48

aattelimpa tässä pitkästä aikaa kirjottaa tätäki ku vappaata aikaaki on ja tylsyys vie jalat alta ruohonleikkurilla. vois vaikka napata lentävän mursun ja lähtä grönlantiin tuohamaan r-kioskeja. sitte koko maailma muistas mut ja palvos meikän nimeä. jussi, mursujen kuningas. ja sitte kaikki muistelis kuin päihitin perunoitten kansalliskaartin ratsastaen paholaismursulla suoraan vihollisen sydänjoukkoihin ja teurastamalla maailman pelottavimman armeijjan yksin!(oke mursu autto vähän).

tuosta tuli mieleen miun ja annemarin maailmanvaltaussuunnitelma, joka lähti alunperin maksamakkarapötkylätaistosta aurinkonnousun aikaan ja huipentu meijjän neljännenkymmenen patsaan pystyttämiseen ku oltiin nii jumalia. ei etes pesukoneitten hirrrrrmuinen voima pysäyttäny meijjän holokaustimarssia läpi maailmankartan, ku oltiin hurjia ja koviksia ja pahiksia ja bätmänki kalpenee!

np: Rammstein - Bück Dich

katoimpa tossa vasta harry potter nelosen. itseasiassa se oli ihan viihyttävä leffa, mutta siinä oli se jokin josta mun on nyt pakko avautua ja vuodattaa lattialle kaikki limaset sisäelimeni. voldemort, vittu pimeyden loordi ja absoluuttinen paha, ei vittu saa jotain 14-vuotiasta rillipääruipeloa räjäytettyä palasiksi, eeeei. ku vittu se voldemortti hävittää valtakuntia taikasauvvan heilautuksella muttei saa jottain aivovammastapuberteettikukkakeppiä ammuttua päähän avada kedavralla! nii, ja siinä toinen asia joka mua häiritti siinä härripötterisä, avada kedavra. vittu se on niinki joku maailman ainoo TAPPOKIROUS eikä voi etes hoitaa hommaansa tyylillä. mie ootin sellasta että se äijjä räjähtäs sisältäpäin ja nylkeytys ja vittu palas ulos olemassa olosta nii ei saatana ku joku lame vihreä välähys ja sitte ollaan niin kuollutta niin kuollutta.

mut nyt mie kyllä silti meen löllertämmään jonnekki muualle ja kieriskeleen napalmissa. "AVADA KEDAVRA!"
tänään oli ah, niin ihana kemiankoe! laukesin melkeen polvilleni heti ku sain sen käteen ku se oli niin hauska ja mukava! ois ihan tehny mieli kuristaa opettaja ku se keksii niin loistokkaita kysymyksiä. eli mie kusin sen niin saatanasti ku mahollista on. taino entie, kyl mie nimen osasin kirjottaa. just tällasina hetkinä tuntuu siltä että ois vaan kivaa täsmäpommittaa kaikkia kemianopettajia perseeseen ydinohjuksella ;E

huomenna on sitten ruotsin ja musiikin koe samana päivänä. voi paska. nomut sitte o koeviikko ohi! orgazmyyyy! lupasin jo kyllä pekalle että jos vielä pääsen kemian kurssin läpi niin runkkaan kemian kirjan päälle. ja semmie kyllä teen jos nyt sen läpi pääsen ;> sitte ei ois kemiaa enää ikuna! iikuna. viikuna?

no eli, tänään oli kyllä niin järkyttävä päänsärky että meinas tapetitki puota. oli ihan pakko mennä tuutimaan kotia pääsemisen jälkeen.salee joku flunssa yritti puskia päälle, mutta miepä näytin sille mistä pienet jussit on tehty ja murjasin sitä kalloon valkosoluvasaralla! tai joitain muita hienoja biologisia sanoja. niinku isomeria. eiku perse, ei se taijja olla etes biologiaa. mut kuiteski.

np: Korn - Freak on a Leash

vähän jäi toi kemian koe homottaan kyllä ku en etes perinteen mukasesti kirjottanu sinivalaitten muuttoretkistä. jos mie historian kokeessa aikoinani kirjotin kuuluisasta vuoden -68 valaskalaryntäyksestä, niin kait se ois tähänki sellasta pitäny tupertaa. oisin voinu vaikka kirjottaa kemiallisesta näkökulmasta katsoen joistain sinivalas molekyyleistä jotka kokee diffuusion ja yhistyy -COOH ryhmän kanssa ja niistä tulee etyylimetyylibutanaaleja. jep. salee ois herunu pisteitä. mut siinon se kompleksi ettei ope välttämättä tykkää meikän sinivallaista. vitsi. kuka ei voi olla tykkäämättä sinivalaista hä? nehän on kaikki sellasia muhhh huf-murmeliineja että niitä on pakko rakastaa. saatana. jos joku sannoo jotaki miun sinivalaista nii revin selkärangan irti suun kautta ja roiskin spinaalimehut ympäri kämpää ja lähetän ruumiin palasina pakastepusseissa omaisille!

nyt mie sanon että ruarrar ja lähen terrorisoimaan lähiötä kääntäen ovimattoja väärinpäin ja sotkemalla liikennemerkkejä! .buahhahharghköh. jos vaikka törmäisin mustekaloihin.

sii juu leider ällikeider!
STATUS: tests; 2 down, 3 left.
eli ny on viiestä kokkeesta kaks tehty. vielä on jälellä kemia, musiikki ja ruotti. huhhuh. oi ku ois mukavaa ku yllättäen koululaitos räjähtäs pirstaleiksi ja kokeita ei voitaskaan pitää. mutku ei niin ei. tollasta ei vaan ikinä tapahu ku pitäs. salee mun tuurilla se koulu lävähtää paloiksi sillonku mie oon siellä sisällä. puuh.

meikälläpä on appelsiini! kantsii pelätä, aight? pelasimpa yllättäen tännään taas haloa. mutta tällä kertaa jaffen kanssa koska oltiin niin ownage tuulella. ja ai ai, kyllä sai ötykät dunkkuun. plasmaa päähän ja kranaattia perseeseen :--D

np: A Perfect Circle - Annihilation

nyt tekis mieli kattoo joku leffa. kattoin eilen jonku tosi härön voodoosaatananpalvontaetsiväleffan kolmoselta. ja mie itseasiassa pelkäsin :/ mutta sitä katellessa tuli mieleen, et ajatelkaas kuin loistava ase lapio on. sillä voi hakata, mättää, liiskata ja viiltää! pää lähtee irti ja selkärankaki mennee kahtia ku tarpeeksi kovvaa lyö. ja sit sillä lapiolla voi samantien kaivaa sen haudanki! täytyy nostaa hattua lapion keksijälle. ja tosta tuliki mieleen, että nämä mun päiväkirjat tuppaa oleen aika väkivaltapainotteisia :/ nomut hei, meikä elää vaarallista elämää! mistä sitä tietää jos jokupäivä ruoka loppuu jääkaapista ja mie kuolen nälkään. ja älkää etes vihjatko kaupassa käyntiä! ulkona vaanii vaikka minkämoisia petoja! mistä sitä tietää jos joku orava karkaa päälle? mitässitte? ei sellasille hampaille nyrkeilläkkään pärjää? ei kyllä. pitäs ottaa vähintään joku panssarivaunu messiin. sitteki ois se vaara että joku pulujen ilmaisku osus meikään ja mun ois pakko paeta tankista ennenku räjähän sen mukana helvettiin! ja sitte oisin taas oravien armoilla! vähänkö ne teurastas meikät niin pystyyn että porkkanatki häpiäis!

nyt voisin tosin lähteä taistelemaan hurjien oravahirrrmujen kanssa tupakkitauon ajaksi. panssarivaunulla. joo. voisin tupakoijja panssarivaunussa.

'till next time we meet, samalla bat-kanavalla, samaan bat-aikaan!
eli ny on torstai joka meinaa että koeviikko virallisesti alko. huomenna sitten onkin fysiikan koe, voe perskele. nomut kuiteski, ehkä mie selviän. :E

ennoo vieläkää jaksanu säätää tota World of Warcraftia, joten pittää siis dunkutella haloa. mut toisaalta, nuissa räiskintäpeleissä on se hyvä puoli, että ku ounaa porukkaa netissä 20-0 niin voi aina karjuaa jotain "vittu meikä on alfauros saatanan nyypät!" toisaalta sitte taas alkaa vituttaan ku tulee dunkkuun ja on ihan pakko hakata vähän lisää ja sitte siitä tullee semmonen noidankehä eikä ikinä saa lopetettua ja kuolee nälkään ja janoon! .eh. juu, no mut kuiteski, ymmärrätte mun pointin.

nytte on taas nälkä ja kaikkee, onneks äitee tullee kohta kotio nii saa ruokaa. paistettuja kanankoipia umtsikapaum! vois melekee ottaa kohta lotri maratoonia ja tsiikata kaikki taru sormusten herrasta rainat läpi :E

np: Mudvayne - Silenced

lotrista tuliki mieleen, tiiättekö mikä meikää vituttaa niissä leffoissa? se että niihin on tungette se saatanan frodo ja se sormus. ei mua oikeesti kiinnosta kattoo ku joku avuton newbiehobitti vinettää ku on niin raskasta ja ottaa dunkkuun örkeiltä ja nazguleilta ja silleen. kamoon frodo! vittu klonkkuki hakkais ne! miun mielestä ne leffat ois varsin tyylikkäitä jos niissä ois vaan legolas, gimli ja aragorn mättämässä örkkejä lihamurekkeeksi. aatelkaa ny! 4 tuntii puhasta aivottyhjentävää keskiaika-mättöä ja miekkojen kalsketta JA VERTA! vitut jostaki sauronista, kuhan tietty x määrä päitä irtois ajan y sisällä, niin seois autuutta. puhasta henkistä orgasmia! panssarit ryttyyn ja ruumiita läjään! ja kallot vaan kirveitä täyteen!

joo, nonni, nytku mie oon tarpeeksi vuodattanu syvällisiä ja koskettavia sisäisiä tunteitani, niin voisin siirtyä takasin halon maailmaan esittämään alieneille pienen kuoron konekiväärillä. alieneilla ois toki eturivin paikat, osumaetäisyydellä.

tuun teijjän uniin <3

sunday service, hallelujah motherfuckers!Maanantai 21.11.2005 00:44

"thus it is sunday, thou shalt write an intelligently restricted and meaningless pile of bullshit again", sanoi perunalastupussin henki minulle kun söin kuivattuja aprikooseja.

elikkäpäs let's ket taun tu pisnes. tänään mie mietin elämän tärkeitä kysymyksiä samalla ku pelasin haloa. niinku esimerkiksi valitakko plasmakiväärin vai needlerin aseeksi jolla teurastaa vitunmoinen legioona alieneita :E eli joo, mie noulaiffasin. vitsi ku haluisin päästä vaikka johonki venetsiaan uimaan paikallisten pummien kanssa sinne likavetteen mitä sieltä kanavista löytyy tai jotain sellasta, ku siellä ois aurinkoista ja lämmintä. täälläku on joku saatanan ydintalvi meneillään. ulkona o joku vittu absoluuttinen nollapiste vaikka siellä oikeesti on vaan 5 astetta pakkasta nii ootellaampa saatana vielä niitä miinuskolmenkympin ilmoja! saatana, tarvii vähintääki napalmia että pyssyy lämpimänä! onko se ny kivvaa?

ja nälkäki painaa päälle. yllättäen ku äitee sattuu menemään etelä-suomeen ja jättää minut ja isän kahestaan, ei jääkaapista löyvvy mittään. herranjumala mie söisin vaikka norsun! taino, sellasen pienen norsun :E misä on ojaan kaatunut pitsarekka ku sellasta tarvitaan?!

hitto, nytki on niin perskeleen tylsää. vitsi ku etes jotain tapahtus. vaikka ilmalaiva täynnä vietnamilaisia vinosilmä hellraidereita ja apinoita iskeytys seinästä läpi niin ois jotaki tekemistä etes! voisin harrastaa luovaa luotienväistelyä vaikka! mahollisuudet ois rajattomat! voisin vaikka pelata korttia niitten apinoitten kanssa. paitti että mie varmaan häviäisin.

ja muuten, WoW ei toimi vieläkään. mitä mie oon tehny ansaitakseni tällasta?! taino, älä vastaakkaan. saatana ku kokoajan hirrrrmunen hinku kynyttää örkkejä turpaan mutku eeeeeeeeii ku saatanan saatana ja vielä yks saatana saatanoiden päälle. saatana. tämä johtaa vielä vakavaan masennukseen ja itsemurhaan pesukoneella jos ei kohta asiat järjesty! :'O

nyt voisin masennuksissani mennä harrastamaan tota normaalia ilta-aktia. enkä meinaa runkkaamista senki saastaset kaksimieliset kalleriaholistit! no mut kuiteski, ens kertaan.

welcome to the jungle, don't forget to bring your own bombs.
joup, eli miekin aattelin nerokkaasti aloittaa tällaisen kirjoitelmallisen päiväkirjan tyngän. eli ny on perjantai. jep jep. perjantai. joo. kuten ehkä tiedostamme perjantaisin kuuluisi pittää hauskaa kavereitten kanssa ja länträtä veri alkoholilla, juunou. mutta kuten huomaamme ehkä, olen kotona täysin selvänä, jonka johdosta olenkin varsin pettynyt. onneksi huomennaki on niinku uus päivä kuiteski ja silleen.

kohta on koeviikko, joka on perseestä. oikeastaan se on niin syvältä rektaalista, ettei mua oikeestaan jaksa etes kiinnostaa. eli oon hirrrrrmunen rebeli ja jätän koeviikon omaan arvoonsa ja lähen vaikka leikkimään merirosvoa ja vetämään porukkaa kölin alta. yarrr.

vitun WoW ei toimi :I en oo varmaan ikinä ollu näin lähellä itsemurhan partaalla. saatana. nyt mie tarvisin apua jostaki vähintäänki taivaallisesta lähteestä.

tuleeko teille ikinä sellasta oloa ku kävelette jonnekki että ois vaan siistiä ku kaikki teijjän takana räjähtelis palasiksi ja maailma ois tulessa ja levittäsitte kaaosta ihmiskuntaan vaan yksinkertasesti kävelemällä eteenpäin? miusta tuntuu tolta aika usein nykyään, ja herranjumala että sois niin loistavaa. meikä ois niinku unstoppable! ja sit juoksisin ympäriinsä ja huutelisin jotain "HEADSHOT!, killing spree!, KILLTACULAR!" ja lopuksi voisin todeta jollekki kaupungin savuaville raunioille silleen coolisti et "owned" ja kääntyy hitaasti poispäin. aatelkaa ny! hm. mie taisin eksyy aiheesta :/

no mut kuiteski, nyt mie kiitän ajastanne ja lähen hiljalleen myrkyttämmään kehoani hallituilla nikotiinin purkauksilla. tupakit? check. sytkäri? check. pitkät kalsarit? check. mp3-soitin? check.
np: Slayer - Angel Of Death


moimoi kultsipuppelit, yrittäkää selvitä <3
- Vanhemmat »