IRC-Galleria

STATUS: tests; 2 down, 3 left.
eli ny on viiestä kokkeesta kaks tehty. vielä on jälellä kemia, musiikki ja ruotti. huhhuh. oi ku ois mukavaa ku yllättäen koululaitos räjähtäs pirstaleiksi ja kokeita ei voitaskaan pitää. mutku ei niin ei. tollasta ei vaan ikinä tapahu ku pitäs. salee mun tuurilla se koulu lävähtää paloiksi sillonku mie oon siellä sisällä. puuh.

meikälläpä on appelsiini! kantsii pelätä, aight? pelasimpa yllättäen tännään taas haloa. mutta tällä kertaa jaffen kanssa koska oltiin niin ownage tuulella. ja ai ai, kyllä sai ötykät dunkkuun. plasmaa päähän ja kranaattia perseeseen :--D

np: A Perfect Circle - Annihilation

nyt tekis mieli kattoo joku leffa. kattoin eilen jonku tosi härön voodoosaatananpalvontaetsiväleffan kolmoselta. ja mie itseasiassa pelkäsin :/ mutta sitä katellessa tuli mieleen, et ajatelkaas kuin loistava ase lapio on. sillä voi hakata, mättää, liiskata ja viiltää! pää lähtee irti ja selkärankaki mennee kahtia ku tarpeeksi kovvaa lyö. ja sit sillä lapiolla voi samantien kaivaa sen haudanki! täytyy nostaa hattua lapion keksijälle. ja tosta tuliki mieleen, että nämä mun päiväkirjat tuppaa oleen aika väkivaltapainotteisia :/ nomut hei, meikä elää vaarallista elämää! mistä sitä tietää jos jokupäivä ruoka loppuu jääkaapista ja mie kuolen nälkään. ja älkää etes vihjatko kaupassa käyntiä! ulkona vaanii vaikka minkämoisia petoja! mistä sitä tietää jos joku orava karkaa päälle? mitässitte? ei sellasille hampaille nyrkeilläkkään pärjää? ei kyllä. pitäs ottaa vähintään joku panssarivaunu messiin. sitteki ois se vaara että joku pulujen ilmaisku osus meikään ja mun ois pakko paeta tankista ennenku räjähän sen mukana helvettiin! ja sitte oisin taas oravien armoilla! vähänkö ne teurastas meikät niin pystyyn että porkkanatki häpiäis!

nyt voisin tosin lähteä taistelemaan hurjien oravahirrrmujen kanssa tupakkitauon ajaksi. panssarivaunulla. joo. voisin tupakoijja panssarivaunussa.

'till next time we meet, samalla bat-kanavalla, samaan bat-aikaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.