IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
joup, eli miekin aattelin nerokkaasti aloittaa tällaisen kirjoitelmallisen päiväkirjan tyngän. eli ny on perjantai. jep jep. perjantai. joo. kuten ehkä tiedostamme perjantaisin kuuluisi pittää hauskaa kavereitten kanssa ja länträtä veri alkoholilla, juunou. mutta kuten huomaamme ehkä, olen kotona täysin selvänä, jonka johdosta olenkin varsin pettynyt. onneksi huomennaki on niinku uus päivä kuiteski ja silleen.

kohta on koeviikko, joka on perseestä. oikeastaan se on niin syvältä rektaalista, ettei mua oikeestaan jaksa etes kiinnostaa. eli oon hirrrrrmunen rebeli ja jätän koeviikon omaan arvoonsa ja lähen vaikka leikkimään merirosvoa ja vetämään porukkaa kölin alta. yarrr.

vitun WoW ei toimi :I en oo varmaan ikinä ollu näin lähellä itsemurhan partaalla. saatana. nyt mie tarvisin apua jostaki vähintäänki taivaallisesta lähteestä.

tuleeko teille ikinä sellasta oloa ku kävelette jonnekki että ois vaan siistiä ku kaikki teijjän takana räjähtelis palasiksi ja maailma ois tulessa ja levittäsitte kaaosta ihmiskuntaan vaan yksinkertasesti kävelemällä eteenpäin? miusta tuntuu tolta aika usein nykyään, ja herranjumala että sois niin loistavaa. meikä ois niinku unstoppable! ja sit juoksisin ympäriinsä ja huutelisin jotain "HEADSHOT!, killing spree!, KILLTACULAR!" ja lopuksi voisin todeta jollekki kaupungin savuaville raunioille silleen coolisti et "owned" ja kääntyy hitaasti poispäin. aatelkaa ny! hm. mie taisin eksyy aiheesta :/

no mut kuiteski, nyt mie kiitän ajastanne ja lähen hiljalleen myrkyttämmään kehoani hallituilla nikotiinin purkauksilla. tupakit? check. sytkäri? check. pitkät kalsarit? check. mp3-soitin? check.
np: Slayer - Angel Of Death


moimoi kultsipuppelit, yrittäkää selvitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.