IRC-Galleria

tänään oli ah, niin ihana kemiankoe! laukesin melkeen polvilleni heti ku sain sen käteen ku se oli niin hauska ja mukava! ois ihan tehny mieli kuristaa opettaja ku se keksii niin loistokkaita kysymyksiä. eli mie kusin sen niin saatanasti ku mahollista on. taino entie, kyl mie nimen osasin kirjottaa. just tällasina hetkinä tuntuu siltä että ois vaan kivaa täsmäpommittaa kaikkia kemianopettajia perseeseen ydinohjuksella ;E

huomenna on sitten ruotsin ja musiikin koe samana päivänä. voi paska. nomut sitte o koeviikko ohi! orgazmyyyy! lupasin jo kyllä pekalle että jos vielä pääsen kemian kurssin läpi niin runkkaan kemian kirjan päälle. ja semmie kyllä teen jos nyt sen läpi pääsen ;> sitte ei ois kemiaa enää ikuna! iikuna. viikuna?

no eli, tänään oli kyllä niin järkyttävä päänsärky että meinas tapetitki puota. oli ihan pakko mennä tuutimaan kotia pääsemisen jälkeen.salee joku flunssa yritti puskia päälle, mutta miepä näytin sille mistä pienet jussit on tehty ja murjasin sitä kalloon valkosoluvasaralla! tai joitain muita hienoja biologisia sanoja. niinku isomeria. eiku perse, ei se taijja olla etes biologiaa. mut kuiteski.

np: Korn - Freak on a Leash

vähän jäi toi kemian koe homottaan kyllä ku en etes perinteen mukasesti kirjottanu sinivalaitten muuttoretkistä. jos mie historian kokeessa aikoinani kirjotin kuuluisasta vuoden -68 valaskalaryntäyksestä, niin kait se ois tähänki sellasta pitäny tupertaa. oisin voinu vaikka kirjottaa kemiallisesta näkökulmasta katsoen joistain sinivalas molekyyleistä jotka kokee diffuusion ja yhistyy -COOH ryhmän kanssa ja niistä tulee etyylimetyylibutanaaleja. jep. salee ois herunu pisteitä. mut siinon se kompleksi ettei ope välttämättä tykkää meikän sinivallaista. vitsi. kuka ei voi olla tykkäämättä sinivalaista hä? nehän on kaikki sellasia muhhh huf-murmeliineja että niitä on pakko rakastaa. saatana. jos joku sannoo jotaki miun sinivalaista nii revin selkärangan irti suun kautta ja roiskin spinaalimehut ympäri kämpää ja lähetän ruumiin palasina pakastepusseissa omaisille!

nyt mie sanon että ruarrar ja lähen terrorisoimaan lähiötä kääntäen ovimattoja väärinpäin ja sotkemalla liikennemerkkejä! .buahhahharghköh. jos vaikka törmäisin mustekaloihin.

sii juu leider ällikeider!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.