IRC-Galleria

eli ny on torstai joka meinaa että koeviikko virallisesti alko. huomenna sitten onkin fysiikan koe, voe perskele. nomut kuiteski, ehkä mie selviän. :E

ennoo vieläkää jaksanu säätää tota World of Warcraftia, joten pittää siis dunkutella haloa. mut toisaalta, nuissa räiskintäpeleissä on se hyvä puoli, että ku ounaa porukkaa netissä 20-0 niin voi aina karjuaa jotain "vittu meikä on alfauros saatanan nyypät!" toisaalta sitte taas alkaa vituttaan ku tulee dunkkuun ja on ihan pakko hakata vähän lisää ja sitte siitä tullee semmonen noidankehä eikä ikinä saa lopetettua ja kuolee nälkään ja janoon! .eh. juu, no mut kuiteski, ymmärrätte mun pointin.

nytte on taas nälkä ja kaikkee, onneks äitee tullee kohta kotio nii saa ruokaa. paistettuja kanankoipia umtsikapaum! vois melekee ottaa kohta lotri maratoonia ja tsiikata kaikki taru sormusten herrasta rainat läpi :E

np: Mudvayne - Silenced

lotrista tuliki mieleen, tiiättekö mikä meikää vituttaa niissä leffoissa? se että niihin on tungette se saatanan frodo ja se sormus. ei mua oikeesti kiinnosta kattoo ku joku avuton newbiehobitti vinettää ku on niin raskasta ja ottaa dunkkuun örkeiltä ja nazguleilta ja silleen. kamoon frodo! vittu klonkkuki hakkais ne! miun mielestä ne leffat ois varsin tyylikkäitä jos niissä ois vaan legolas, gimli ja aragorn mättämässä örkkejä lihamurekkeeksi. aatelkaa ny! 4 tuntii puhasta aivottyhjentävää keskiaika-mättöä ja miekkojen kalsketta JA VERTA! vitut jostaki sauronista, kuhan tietty x määrä päitä irtois ajan y sisällä, niin seois autuutta. puhasta henkistä orgasmia! panssarit ryttyyn ja ruumiita läjään! ja kallot vaan kirveitä täyteen!

joo, nonni, nytku mie oon tarpeeksi vuodattanu syvällisiä ja koskettavia sisäisiä tunteitani, niin voisin siirtyä takasin halon maailmaan esittämään alieneille pienen kuoron konekiväärillä. alieneilla ois toki eturivin paikat, osumaetäisyydellä.

tuun teijjän uniin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.