IRC-Galleria

Klara vappen bara vatten hela nattenSunnuntai 30.04.2006 12:00

Ahoy!

Vaikka vapaaehtoisia siivousjoukkoja ei koskaan ilmoittautunutkaan, niin pitkällisen puunaamisen jälkeen tämä luukku on saatu laitettua siihen kuntoon että illalla on mhdollista poiketa myös tänne.

Vapustahan ei koskaan tiedä mihin se ilta kuljettaa, mut tällä kertaa kun olen varautunut avaamaan oveni vieraille, tarkoittanee se todennäköisimmin sitä, että tänne ei ketään ole tulossa. No onpahan ainakin siisti lattia jota pitkin kontata aamulla vessaan.

Ressiaihe: kauppalista ja lompakossa oleva varallisuus eivät ole yhtäpitäviä. Päätin nostaa vapuksi vain kohtuullisen summan rahaa ja postitin pankkikortin tulemaan itselleni tiistaiksi. O-ve-la. Mut ehkä pitää sitte vaan karsia siitä syömäpuolesta, juomapuoli kun on ostettu jo hyvissä ajoin, tietenkin.

Mut sen verran pitää kyl sitte vaikka kiikuttaa pulloja kauppaan et saa sen perussetin kolme pakettia serpentiiniä. Sitä on aina oltava Paljon. Mulle on lapsuudesta jääny Raumoja ku äippä aina joka vapun jälkeen rullasi käytetyt serpentiinit takaisin rullalle odottamaan seuraavaa vappua. Ja yhteen paikkaan sai aina laittaa vaan yhden siivun rullasta, kun niitä tarttis olla ainakin kaks. No nyt sitte kaadetaan traumojen poistamiseksi pari akaasiaa että säilyy kunnon vappumieli. Mut vaan paperista, ei missään nimessä sitä paholaisen keksimää pullosta tulevaa ihmiskidutinta. Se on kamalaa! (Nimim. viime vuonna ostin pullon, jonka sain myös itse repiä irti tapeteista ja lattiasta)

Näillä turhanpäiväisillä sanoilla, tippurintuoksuista vappua kaikille simasuille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.